• Prezentatorul nu a avut nicio reținere în timp ce a deslușit tot ceea ce credea că este în neregulă cu cântăreața.
  • Înainte de ultimul episod al emisiunii Morgan Uncensored, el a scris pe Twitter: „Cred că Madonna a devenit cel mai mare fiasco care provoacă crâcnire în divertismentul mondial”.
  • Morgan a sugerat că Madonna este o „dezordine fierbinte” care „ar trebui să fie scoasă la pășune”.

Piers Morgan a fost criticat pentru că a catalogat-o pe Madonna drept „cea mai grotescă, cea mai rușinoasă epavă de tren din istoria divertismentului mondial”, remarcile fiind catalogate drept „misogine” și „sexiste”.

Piers a vorbit despre Regina muzicii pop miercuri, după ce aceasta a anunțat un turneu mondial de aniversare a 40 de ani, care include o oprire la Londra pe 14 octombrie. Prezentatorul nu a avut nicio reținere în timp ce a deslușit tot ceea ce credea că este în neregulă cu cântăreața.

Madonna a dat vestea turneului său într-un videoclip „Adevăr sau provocare” în care au apărut vedete, printre care Judd Apatow, Jack Black, Lil Wayne, Diplo, Bob the Drag Queen, Kate Berlant, Larry Owens și Meg Stalter. Înainte de ultimul episod al emisiunii Morgan Uncensored, el a scris pe Twitter: „Cred că Madonna a devenit cel mai mare fiasco care provoacă crâcnire în divertismentul mondial”.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC

El a continuat apoi spunând că va reda „cele mai mari hituri ale momentelor ei care au făcut-o să se simtă prost” în ultimii ani, inclusiv „poza în care ea stă întinsă sub pat”.

El i-a spus lui Jeremy Kyle, într-un promo pentru episod, că Madonna este „prea bătrână” pentru a cânta și a acționa în felul în care o face, apoi a continuat în timpul emisiunii sale spunând că atunci când bărbații și femeile îmbătrânesc „ar trebui să îmbătrânească cu grație” deoarece acesta este lucrul corect.

Morgan a sugerat că Madonna este o „dezordine fierbinte” care „ar trebui să fie scoasă la pășune”, în timp ce a făcut-o de rușine pentru că „încearcă să fie o pisicuță sexuală când ai 60 de ani”. El a adus apoi în discuție o serie de fotografii cu conținut X pe care ea le-a distribuit anterior pe rețelele de socializare, inclusiv una care o arăta întinsă sub un pat, cu posteriorul gol la vedere.

Fostul jurat X Factor, Louis Walsh, i-a spus lui Morgan: „Este un simbol, este una dintre cele mai mari vedete pop din toate timpurile, doar că nu vă place”. Morgan a sugerat că Madonna ar trebui să-și facă spectacolele stând într-un balansoar. Pe Twitter, o persoană i-a cerut prezentatorului „să își ceară scuze pentru comentariile misogine despre Madonna din această seară, numind-o o „mizerie transpirată”.

Altcineva a scris: „Cred că acest lucru este inutil de crud și aș vrea să cred că Madonna este o persoană mai mare decât să-i pese de asemenea prostii”.