• Piers Morgan l-a atacat pe prințul Harry după ce a spus într-un trailer pentru documentarul său de pe Netflix că familia sa nu a fost niciodată dispusă să spună adevărul pentru a-i proteja pe el și pe Meghan Markle.
  • Discutând despre decizia lor de a părăsi Familia Regală în 2020 și de a se muta în SUA, Harry a adăugat: A fost o luptă pentru care a meritat să lupți”.
  • El s-a înfuriat: Regele Charles trebuie să îi deposedeze pe acești doi șobolani otrăvitori de toate titlurile și legăturile rămase cu Familia Regală… și trebuie să o facă repede înainte ca ei să distrugă Monarhia”.

Piers Morgan i-a catalogat pe prințul Harry și Meghan Markle drept șobolani otrăvitor” după ce aceștia l-au ironizat pe prințul William în cel mai recent trailer al serialului lor de pe Netflix.

În clipul care a apărut luni, prințul Harry a afirmat că familia sa a fost fericită să mintă pentru a-l proteja pe fratele său – dar nu a fost niciodată dispusă să spună adevărul” pentru a-i proteja pe el și pe soția sa. Meghan a intervenit apoi spunând: Nu am fost aruncată la lupi, am fost hrănită de lupi”.

Discutând despre decizia lor de a părăsi Familia Regală în 2020 și de a se muta în SUA, Harry a adăugat: A fost o luptă pentru care a meritat să lupți”.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Piers a împărtășit un clip din trailer pe Twitter, în timp ce a avertizat că cei doi încearcă să distrugă Familia Regală.

El s-a înfuriat: Regele Charles trebuie să îi deposedeze pe acești doi șobolani otrăvitori de toate titlurile și legăturile rămase cu Familia Regală… și trebuie să o facă repede înainte ca ei să distrugă Monarhia”. Harry mai povestește în trailer cum se întreabă ce s-ar fi întâmplat cu cuplul dacă nu ar fi decis să plece atunci când au decis.

Meghan a mai afirmat că toată lumea din lume știa unde ne aflam”, cu referire la refuzul Ministerului de Interne de a asigura o protecție polițienească intensă a cuplului după ce s-au retras din îndatoririle lor regale. Prințul a adăugat: Am spus că trebuie să plecăm de aici”.

Se spune că volumul de memorii al lui Harry, intitulat Spare, care va fi lansat luna viitoare, este o relatare definitivă a experiențelor, aventurilor, pierderilor și lecțiilor de viață care au contribuit la formarea lui”.

După ce cuplul s-a retras din funcție, ei au făcut afirmația bombă într-un interviu cu Oprah Winfrey anul trecut, potrivit căreia un membru neidentificat al familiei a avut îngrijorări” în legătură cu culoarea pielii fiului lor.