Piers Morgan spune că „șobolanii otrăvitori” Harry și Meghan vor „distruge monarhia”

File photo dated 16/01/22 of Piers Morgan. Fledgling news channel TalkTV will launch on Monday with an exclusive Morgan interview with Donald Trump. The new venture from News UK will air on linear TV platforms as well as online services such as Apple TV, Amazon Fire TV and YouTube. Issue date: Monday April 2, 2022. PA Photo. See PA story MEDIA TalkTV. Photo credit should read: Dominic Lipinski/PA Wire

Piers Morgan i-a catalogat pe prințul Harry și Meghan Markle drept șobolani otrăvitor” după ce aceștia l-au ironizat pe prințul William în cel mai recent trailer al serialului lor de pe Netflix.

În clipul care a apărut luni, prințul Harry a afirmat că familia sa a fost fericită să mintă pentru a-l proteja pe fratele său – dar nu a fost niciodată dispusă să spună adevărul” pentru a-i proteja pe el și pe soția sa. Meghan a intervenit apoi spunând: Nu am fost aruncată la lupi, am fost hrănită de lupi”.

Discutând despre decizia lor de a părăsi Familia Regală în 2020 și de a se muta în SUA, Harry a adăugat: A fost o luptă pentru care a meritat să lupți”.

Piers a împărtășit un clip din trailer pe Twitter, în timp ce a avertizat că cei doi încearcă să distrugă Familia Regală.

El s-a înfuriat: Regele Charles trebuie să îi deposedeze pe acești doi șobolani otrăvitori de toate titlurile și legăturile rămase cu Familia Regală… și trebuie să o facă repede înainte ca ei să distrugă Monarhia”. Harry mai povestește în trailer cum se întreabă ce s-ar fi întâmplat cu cuplul dacă nu ar fi decis să plece atunci când au decis.

Meghan a mai afirmat că toată lumea din lume știa unde ne aflam”, cu referire la refuzul Ministerului de Interne de a asigura o protecție polițienească intensă a cuplului după ce s-au retras din îndatoririle lor regale. Prințul a adăugat: Am spus că trebuie să plecăm de aici”.

Se spune că volumul de memorii al lui Harry, intitulat Spare, care va fi lansat luna viitoare, este o relatare definitivă a experiențelor, aventurilor, pierderilor și lecțiilor de viață care au contribuit la formarea lui”.

După ce cuplul s-a retras din funcție, ei au făcut afirmația bombă într-un interviu cu Oprah Winfrey anul trecut, potrivit căreia un membru neidentificat al familiei a avut îngrijorări” în legătură cu culoarea pielii fiului lor.

Exit mobile version