• Cyrus și Hemsworth nu au comentat niciun fel de speculații cu privire la legăturile dintre cântec, videoclip și relația lor.
  • Vă mulțumesc foarte mult Spotify și fanilor mei extraordinari”, a răspuns Cyrus la postarea de pe contul ei de Twitter.
  • Cântăreața a lansat noul cântec și videoclipul pe 12 ianuarie.

Noul single al lui Miley Cyrus, Flowers”, a atins vineri o bornă importantă, devenind piesa cu cele mai multe difuzări într-o singură săptămână din istoria Spotify, după cum a confirmat într-un comunicat de presă casa de discuri a cântăreței.

Spotify însuși scris despre piesa lui Cyrus, postând despre acest lucru pe Twitter. Vă mulțumesc foarte mult Spotify și fanilor mei extraordinari”, a răspuns Cyrus la postarea de pe contul ei de Twitter.

Performanța impresionantă a single-ului este de bun augur pentru ca acesta să ajungă pe primul loc în topul Billboard Hot 100 atunci când va fi anunțat topul 10, lunea viitoare, potrivit Variety. Precedentul deținător al recordului este Butter” al trupei BTS, care a stabilit un record la acea vreme cu 99,37 de milioane de difuzări pe Spotify în primele șapte zile, potrivit publicației.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Cântăreața a lansat noul cântec și videoclipul pe 12 ianuarie. Este prima mostră din ceea ce va urma de pe viitorul ei album Endless Summer Vacation, care va fi lansat pe 10 martie. Fanii au început imediat să speculeze că noul cântec conține mai multe referiri la relația ei de cu fostul soț Liam Hemsworth deoarece unele dintre versuri păreau să facă referire la mai multe evenimente din trecut, din timpul petrecut împreună cuplului.

Cei doi s-au cunoscut în 2009, în timp ce filmau The Last Song”, adaptarea cinematografică a popularului roman al lui Nicholas Sparks, și au început o relație de mai multe ori în următorii ani, înainte de a se logodi în 2012. Cyrus și Hemsworth și-au amânat apoi nunta în aprilie 2013 și au anulat cu totul logodna în luna septembrie a aceluiași an.

După câțiva ani de despărțire, s-au împăcat din nou și și-au reîntregit logodna la începutul anului 2016. Cyrus și Hemsworth s-au căsătorit apoi în decembrie 2018, înainte de a se despărți în august 2019, iar ei au divorțat oficial în februarie 2020. Cyrus și Hemsworth nu au comentat niciun fel de speculații cu privire la legăturile dintre cântec, videoclip și relația lor.