• Plecarea cuplului prezidențial a stârnit un val de ironii pe Internet
  • Actrița Laura Benanti a imitat-o pe Melania Trump în cadrul emisiunii „The Late Show”
  • James Corden sărbătorește plecarea președintelui în noua sa parodie, „One day more”

Timp de patru ani, i-au criticat aproape la fiecare pas. Dar acum, că se despart de ei, americanilor parcă începe să li se facă dor de cuplul Donald și Melania Trump.

Plecarea lor le-a dat multe idei internauților. Și-au luat adio de la fostul președinte și fosta primă-doamnă la fel cum i-au tratat în cei patru ani de mandat: cu ironii.

Actrița Laura Benanti a imitat-o pe Melania Trump în cadrul emisiunii „The Late Show” cu Stephen Colbert. Nu a durat mult până când parodia s-a transformat în musical.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Uite-l pe șoferul meu, o plăcere să te văd. Jeffrey parcă, nu? New York e prea frumos să fie adevărat. Nimeni nu mă scoate din minți, nu mă întreabă de copiii din cuști. Nu prea îmi pasă de așa ceva, vouă?”, a spus Laura Benanti.

Laura nu a fost singura care i-a parodiat pe soții Trump. James Corden sărbătorește plecarea președintelui în noua sa parodie, „One day more”.

Au fost 4 ani de crime interminabile. Dar acum înfârșit i s-a terminat timpul. Încă o zi! Și ce te faci dacă pur și simplu nu pleacă?”, a spus James Corden.