• Un cântăreț stradal a primit un cadou neașteptat, după ce povestea lui a făcut înconjurul lumii și i-a emoționat pe internauți.
  • Muzicianul a postat săptămâna asta pe Instagram un video emoţionant, în care povestește că instrumentul i-a fost distrus de o femeie nervoasă, care i-a luat chitara şi a spart-o de asfalt.
  • Trubadurul Matt Grant a primit o chitară de 5.000 de dolari de la Jack White, după ce i-a văzut povestea pe internet.
View this post on Instagram

https://gf.me/u/y5mrv6 Can’t believe this has happened. My livelihood. All details available on the link. But please if you can spare any thing to help me raise money for a new guitar I’d hugely hugely appreciate it. The sooner I’m back out busking the better. #busker #busking #guitar

A post shared by Matt Grant (@mattgrantmusic) on

Uneori, o simplă postare de „revoltă” pe rețelele de socializare poate schimba cursul întregii povești – cel puțin, asta s-a întâmplat în cazul lui Matt Grant.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Cei care i-au văzut mesajul nu au rămas indiferenţi şi au pornit o campanie pe GoFundMe – și uite așa, trubadurul s-a ales cu o chitară Fender Strato-caster.

„Am intrat în magazinul de chitări din oraş şi managerul mi-a spus că a încercat să dea de mine toată ziua. I-am răspuns că mi-am luat deja o chitară acustică nouă, dar a zis să o las pe aia, pentru că Jack White vrea să mă ajute şi că pot să-mi aleg orice chitară din magazin.
M-am simţit ca un copil în magazinul de dulciuri!”
a declarat acesta.