O postare virală i-a adus unui trubadur un cadou de 5.000 de dolari: „M-am simţit ca un copil în magazinul de dulciuri”

  • Un cântăreț stradal a primit un cadou neașteptat, după ce povestea lui a făcut înconjurul lumii și i-a emoționat pe internauți.
  • Muzicianul a postat săptămâna asta pe Instagram un video emoţionant, în care povestește că instrumentul i-a fost distrus de o femeie nervoasă, care i-a luat chitara şi a spart-o de asfalt.
  • Trubadurul Matt Grant a primit o chitară de 5.000 de dolari de la Jack White, după ce i-a văzut povestea pe internet.

Uneori, o simplă postare de „revoltă” pe rețelele de socializare poate schimba cursul întregii povești – cel puțin, asta s-a întâmplat în cazul lui Matt Grant.

Cei care i-au văzut mesajul nu au rămas indiferenţi şi au pornit o campanie pe GoFundMe – și uite așa, trubadurul s-a ales cu o chitară Fender Strato-caster.

„Am intrat în magazinul de chitări din oraş şi managerul mi-a spus că a încercat să dea de mine toată ziua. I-am răspuns că mi-am luat deja o chitară acustică nouă, dar a zis să o las pe aia, pentru că Jack White vrea să mă ajute şi că pot să-mi aleg orice chitară din magazin.
M-am simţit ca un copil în magazinul de dulciuri!”
a declarat acesta.

View this post on Instagram

A nice photo for Grandma with the new #fenderguitars #stratocaster #customstrat @officialjackwhitelive bought me. (Seriously just repeating that again amazes me every time) Who’s betting this photo will be on one of those clickbait „THIS BUSKER HAD HIS GUITAR SMASHED.. WHAT HAPPENED NEXT WILL BLOW YOUR MIND” pages in years to come lol

A post shared by Matt Grant (@mattgrantmusic) on