• Netflix a lansat serviciul Watch Free
  • Poţi să vezi 10 producţii fără să plăteşti
  • Compania are peste 180 de milioane de abonaţi la nivel global

Poți să te uiți gratis la 10 filme și seriale pe Netflix. Compania, care s-a bucurat de o creștere de câteva zeci de milioane a numărului de abonați în pandemie, a lansat un produs pentru cei care nu sunt încă dispuși să plătească.

„Bird Box“, „Stranger Things“ sau „Grace and Frankie“ sunt printre producțiile care pot fi văzute fără abonament. O condiție este necesară: să fie accesat pe calculator sau pe un device care folosește sistemul de operare Android.

Un abonament standard la Netflix costă în România 9,99 euro/lună. Compania nu divulgă numărul de utilizatori pe fiecare țară, dar la nivel global are peste 180 de milioane de abonați.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Potrivit unui studiu făcut în 2019 de agențiile Initiative și iSense Solutions, circa 20% din populația urbană din România, adică 2 milioane de oameni  ar fi interesați de folosirea unui serviciu de streaming similar cu Netflix sau HBO Go, dar fără reclame.

Netflix a avut venituri de peste 20 de miliarde de dolari la nivel global în 2019, echivalentul a 9% din PIB-ul României.