• O proba de voce facută gratis s-a transformat in cea mai faimoasă replică din gaming
  • Proba a fost înregistrată în 1991 şi de atunci vocea a rămas neschimbată.
  • Vocea din EA Sports este a actorului Andrew Antony.

Jucatorii de FIFA cunosc legendara voce EA Sports facută de Andrew Anthony. Multă vreme au circulat zvonuri ca vocea jocului ar fi artificială, dar s-a demostrat ca ea este 100% a actorului canadian. Iniţial vocea nu a fost facută pentru FIFA ci pentru Ea Games în 1991 pentru fotbalul American.

De atunci vocea nu a fost schimbată niciodată.

Actorul locuiesţe în Canada, iar el câştigă doar din urma vocii sale.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Povestea lui a început când un prieten care avea o firmă de publicitate trebuia să facă o voce pentru un grup de dezvoltatori de jocuri. Actorul a dat si el proba de fără a cere vreun ban. Singurul lucru platit a fost un biletul de la Toronto la Vancouver. Actorul nu a crezut niciodată că vocea lui o sa fie aleasă din multe alte propuneri de voci. Surpriza a fost şi mai mare când prietenul lui l-a vizitat si i-a pus un joc care începea cu vocea lui.

Abia atunci a aflat că el este vocea oficială de la Ea Games. Andrew a spus că EA SPORTS IT S IN THE GAME e replica cea mai faimoasă din viaţa lui, ţinând cont de faptul că nu a câştigat nimic din asta. Anual este invitat de onoare la reuniunea jucatorilor EA GAMES si este foarte recunoscut de fanii care îi cer să facă vocea de câte ori îl întâlnesc.

Autor: Mihaela Girbea