• Premiile Billboard 2021 îi aduc în prim-plan pe artiștii neglijați la Grammy
  • The Weeknd a adunat 16 nominalizări
  • Alicia Keys, Duran Duran și Jonas Brothers se numără printre capetele de afiș ale serii

Premiile muzicale au farmecul lor, dar în acest an, Premiile Billboard au avut o miză în plus. Rivalitatea cu distincțiile acordate la ceremonia Grammy. Dacă la Grammy-uri, trofeele sunt acordate pe baza voturilor exprimate de greii din industria muzicală americană, premiile Billboard pornesc de la cifrele de vânzări din domeniu. S-a mers până acolo unde ediția din acest an a fost numită răzbunarea lui The Weeknd.

Artistul a fost foarte nemulțumit după ce albumul său „After Hours” nu a primit nici măcar o nominalizare la premiile Grammy acordate în acest an. El a adunat cele mai multe distincții la premiile Billboard, după ce a câștigat 10 dintre cele 16 categorii la care avea nominalizări.

Alicia Keys, Duran Duran și Jonas Brothers se numără printre capetele de afiș ale serii în care Premiul Top Icon a mers la Pink. Cea mai bună piesă rock a ieșit „Bang!”, de la AJR. Și Drake a plecat fericit după ce a primit distincția Top Artist of the Decade. Dar cel mai emoționant moment a fost cel în care mama lui Pop Smoke a primit în numele fiului său unul dintre cele cinci premii acordate la această ediție artistului care a fost ucis în februarie anul trecut.

Recomandări

FOȘTII ȘEFI SRI AJUNG SUB CONTROL JUDICIAR
UN ROMÂN E ARESTAT DE TRĂDARE
ORBAN ÎL APĂRĂ PE NETANYAHU
CE TREND ÎNCERCI AZI? QUIET VACATIONING
MAI EȘTI TARE, BUGETARE?
SZIJJARTO ÎI APĂRĂ PE RUȘI