Premiile Emmy 2021. Cele mai frumoase apariții de pe covorul roșu. Un actor a purtat bijuterii de un milion de dolari. FOTO și VIDEO

Premiile Emmy 2021. Cele mai frumoase apariții de pe covorul roșu. Un actor a purtat bijuterii în valoare de un milion de dolari Sursă foto: Instagram
  • Emma Corrin a purtat o rochie galben lămâie.
  • MJ Rodriguez a purtat o rochie de la Versace.
  • Anya Taylor-Joy a purtat o rochie galbenă Dior.
  • Jason Sudeikis s-a prezentat într-un smoking Tom Ford.
  • Billy Porter a purtat bijuterii în valoare de un milion de dolari.

Emmy și-a prezentat premiile, iar vedetele ținutele.

Emma Corrin, vedeta din The Crown, a avut o apariție interesantă, a purtat o rochie galben lămâie completată cu o capotă potrivită și unghii negre. MJ Rodriguez a uimit lumea, și nu doar pentru că a intrat în istorie ca prima actriță transgender care a fost nominalizată la premiile Emmy. MJ a purtat o rochie de la Versace.

Anya Taylor-Joy este o actriță frumoasă cu un spate după care nu ai cum să nu întorci privirea. Ea a purtat o rochie galbenă Dior.

Nici bărbații nu s-au lăsat mai prejos. Jason Sudeikis, care a luat premiu de cel mai bun actor principal de comedie pentru serialul Ted Lasso, și-a asumat riscul și s-a prezentat într-un smoking complet albastru de la Tom Ford. Seth Rogen a fost funny, și când i-a greșit numele actriței Hannah Waddingham, dar și prin ținută: a purtat o jachetă orange care nu prea mergea cu roșul covorului. Nu a fost seara lui, se pare.

Leon Bridges a îmbrățișat anii ’70 în costumul cu pantaloni evazați, în timp ce Billy Porter a adus drama printr-un aspect futurist, iar bijuteriile purtate au avut valoare de 1 milion de dolari.