• Noile zvonuri potrivit cărora Timothée Chalamet și Kylie Jenner s-ar afla într-o relație amoroasă au stârnit confuzii în online
  • Site-ul Deux Moi a postat prima dată afirmația pe rețelele de socializare pe 6 aprilie, deși nici Chalamet și nici Jenner nu au abordat acest subiect.
  • Această afirmație vine la patru luni după ce Jenner s-ar fi despărțit de iubitul ei de cinci ani, Travis Scott.

Noile zvonuri potrivit cărora Timothée Chalamet și Kylie Jenner s-ar afla într-o relație amoroasă auJenner a stârnit confuzii în online. Site-ul de dedeicat celebrităților, Deux Moi, a postat prima dată afirmația pe rețelele de socializare pe 6 aprilie, deși nici Chalamet și nici Jenner nu au abordat acest subiect. scrie The Independent.

Afirmația neverificată a venit sub forma unui mesaj text anonim trimis către Deux Moi, care spunea că „Mai multe surse mi-au spus că Chalamet are o nouă prietenă… Kylie Jenner.”

În ciuda faptului că nici Chalamet, în vârstă de 27 de ani, nici Jenner, în vârstă de 25 de ani, nu au confirmat sau infirmat relația anunțată, fanii au fost nedumeriți de simpla sugestie că se întâlnesc.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

„Am auzit că vor fi amândoi la Coachella”.
Un al treilea mesaj spunea: „Nu, nu: Pot să confirm sută la sută acest lucru”.

Ce spun fanii

Fanii celor două vedete și-au exprimat nedumerirea pe rețele sociale.

„Timothée Chalamet și Kylie Jenner împreună nu se aflau în cartonașul meu de bingo din 2023, ce naiba se întâmplă?”, a scris o persoană.

Un altul a spus că „pur și simplu nu pot concepe această informație terifiantă”, în timp ce un al treilea a adăugat: „Faptul că Kylie Jenner și Timothée Chalamet se întâlnesc se simte la fel ca atunci când două persoane din liceul tău care nu au interacționat niciodată încep să se vadă la șase ani după absolvire.”

În ianuarie, s-a aflat că Jenner și Scott – care au avut o relație intermitentă din 2017 – s-au despărțit din cauza diferențelor în stilul lor de viață. Aceștia au împreună doi copii, Stormi și Aire Webster.

O sursă a declarat pentru People: „Kylie este foarte concentrată pe copiii ei și pe afacerea ei. Ea nu este o mare petrecăreață. Travis este opusul. Îi place să petreacă. Cu siguranță au obiective diferite. Întotdeauna au avut”.

Chalamet a fost anterior într-o relație cu Lily-Rose Depp, fiica lui Johnny Depp. S-au întâlnit timp de un an înainte de a se despărți în aprilie 2020.