Prima fotografie cu bebelușul prințesei Eugenie, nepoata reginei Elisabeta. Ce nume i-a pus, în semn de omagiu pentru prințul Philip. FOTO

Prima fotografie cu bebelușul prințesei Eugenie, nepoata reginei Elisabeta. Ce nume i-a pus, în semn de omagiu pentru prințul Philip. FOTO Sursă foto: Instagram/Prințesa Eugenie

Prințesa Eugenie și soțul ei, Jack Brooksbank, au ales ca fiul lor să îi poarte numele prințului Philip, bunicul lui Eugenie. Prințesa a publicat primele poze cu bebelușul pe contul ei de Instagram, unde a anunțat și că l-au numit pe micuț August Philip Hawke Brooksbank.

Am vrut să vi-l prezentăm pe August Philip Hawke Brooksbank. Vă mulțumim pentru mesajele minunate. Nu putem exprima în cuvinte fericirea pe care o avem în inimi datorită acestui micuț. Suntem bucuroși să împărtășim cu voi aceste fotografii“, a scris prințesa Eugenie în descrierea postării.  

În imagini poți vedea că Jack s-a asortat cu fiul lui, purtând un pulover albastru, în timp ce proaspăta mămică purta o rochie crem.

Gândindu-ne la bunicul nostru, vi-l prezentăm pe băiețelul nostru“, a scris Eugenie într-un story, referindu-se la ducele de Edinburg, care în prezent este internat în spital, sub observația medicilor, după ce s-a simțit rău.