Primul soț al lui Jennifer Lopez, actorul Ojani Noa, îl acuză pe Sean „Diddy” Combs pentru divorțul lor

Primul soț al lui Jennifer Lopez, actorul Ojani Noa, a susținut că mogulul muzical în dizgrație Sean „Diddy” Combs a fost parțial vinovat pentru divorțul lor, scrie The Independent.

Lopez, 55 de ani, care a intentat divorț de al patrulea soț, Ben Affleck, în luna august, a fost căsătorită cu Noa, 50 de ani, timp de mai puțin de un an, din februarie 1997 până în ianuarie 1998.

Într-un episod recent al emisiunii în limba spaniolă Despierta América, Noa a afirmat că „o parte din acel divorț a fost din vina lui Diddy”.

El a explicat că, în timpul căsniciei lor, Lopez a început să lucreze îndeaproape cu Combs în New York la albumul ei de debut, On the 6. Între timp, Noa era în Los Angeles și lucra la restaurantul Madre’s din Pasadena al lui Lopez.

„Acolo, în acea distanță, în acea separare, a început înșelăciunea”, a spus el.

La scurt timp după divorțul lor, Combs și Lopez au ieșit din cuplu în 1999. S-au întâlnit timp de doi ani, înainte de a se despărți în 2001. În altă parte a interviului, Noa a susținut că Lopez l-a împiedicat să obțină angajamente de televiziune.

„O întrebam pe Jennifer: „Ce ți-am făcut de m-ai dat în judecată, m-ai acuzat, ai mințit, ai creat lucruri false despre mine și ai sunat mai multe companii să mă dea afară și diferite rețele de televiziune să nu-mi dea de lucru?””, a povestit el.

The Independent a contactat reprezentantul lui Lopez pentru comentarii.

La doar câteva luni după despărțirea de Combs, Lopez s-a căsătorit cu dansatorul și actorul Cris Judd, de care a divorțat mai târziu, în 2003. Apoi, în 2004, s-a căsătorit cu cântărețul Marc Anthony, cu care împarte gemenii Emme și Max, în vârstă de 16 ani. Ei au divorțat în cele din urmă în 2014.

Luna trecută, Combs a fost arestat și pus sub acuzare pentru șantaj federal, trafic sexual și transport în vederea practicării prostituției. Rapperul, care continuă să pledeze nevinovat la acuzații, rămâne în închisoare la Centrul Metropolitan de Detenție din Brooklyn. Combs este reținut fără cauțiune în așteptarea procesului, care este programat să înceapă în luna mai a anului viitor.

De când se află în arest, producătorul muzical a fost lovit de un val de procese din partea a numeroase reclamante care îl acuză de agresiune sexuală. Cea mai recentă acuzație vine din partea unei femei care susține că Combs a agresat-o la o petrecere de după MTV Video Music Awards, când avea 13 ani.

Avocații lui Combs au continuat să nege toate acuzațiile aduse rapperului, numindu-l „un om nevinovat care nu are nimic de ascuns”.

„Domnul Combs și echipa sa juridică au încredere deplină în fapte, în apărarea lor legală și în integritatea procesului judiciar”, a declarat echipa sa într-o declarație. „În instanță, adevărul va prevala că domnul Combs nu a agresat sexual niciodată pe nimeni – adult sau minor, bărbat sau femeie”.

Exit mobile version