• Arată diferit, vorbește diferit
  • Oferă știri diferite
  • Pentru că tu ești diferit. Evoluat. Smart.

Ai Aleph News. E nou, e diferit. Prin ce? Dincolo de intențiile noastre, important e ceea ce tu vezi și simți diferit. Cu bune și mai puțin bune.

Aleph News are un look inedit. Și tu vezi. ”Bine ați venit! Ce format super aveți!”; “Îmi place cum prezentați știrile cu prim planul cu prezentatorii. Vă doresc o audiență cât mai mare!”; “Coafura, stilul de îmbracaminte (atât cât se poate vedea) arată ca din altă eră 💗💗💗 Fenomenal 💗”; ”Mamă, îmi place la nebunie formatul ăsta vertical. Bravo. Smart!” Începem ziua cu aprecieri pozitive, dar nu numai. ”Bună ziua, nu puteți micșora capetele de pe ecran? E caraghios…”; ”Urâte încadraturile astea cu mutrele în prim plan. Mi-a crăpat ecranul telefonului de la mutrele astea..” Sincer, nu putem micșora capetele prezentatorilor. Nici ale publicului. Asta e treaba altora. Noi ne propunem exact contrariul.

Aleph News se exprimă diferit. Și tu auzi. ”Ce chipuri prietenoase!” pentru unul, dar altul nu suportă “Oribilă tendința de a te adresa cu “tu” audienței, deloc în spiritul limbii române”. De la ”Deșteaptă-te, române” încoace, ați mai fost tutuit, ”stimate telespectator”. Nu îi tutuiești pe cei inferiori, ci pe cei apropiați, cu care ai afinități.

Recomandări

RUSIA SPUNE NU REZOLUȚIEI
FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI

Aleph News prezintă altfel de știri. Știri de care aveai nevoie. ”În sfârșit o televiziune de știri! Știri din toate sferele așa cum ar trebui sa facă o televiziune de știri. Un format frumos, revoluționar, care reușește să te țină lipit de ecran așa cum o facea cândva televizorul. Mai mult ca sigur că noi românii aveam nevoie de așa ceva.”; ”Sincer, îmi era rău să văd știri triste despre accidente, crime, violuri și lucrurile horror pe care le mai vedem pe la alte televiziuni. Mă bucur de proiectul vostru. Niciodată nu am văzut un post atât de happy precum acesta. Sunteți smart și cu zâmbetul la purtător”. Unora le e însă mai greu să se desprindă de trecut. ”Sunteți din filmele SF. Nu aveți burtieră ca celelalte canale de știri. Sunteți foarte aroganți”; ”Am crezut ca veți fi un canal de știri imparțial. Însă mi-am dat seama că tot globaliști și progresiști sunteți.” Între o oră cu un politician agramat și știri din întreaga lume, nu am ezitat. Servim un public evoluat. Azi e un progres, mâine va fi o tradiție. Nu doar globală, ci autohtonă. Fără burtieră, nici ochelari de cal.

Aleph News e ca tine: curios, concis, reactiv și prietenos. Evoluat. Îl vezi și te vezi. ”Îmi place conceptul #AlephNews. Face televiziunile tradiționale să pară “obosite”; ”Mult succes! Chiar e nevoie de “un alt fel de știri”. Sper că veți reuși alături de un public isteț.”; ”Cred foarte mult în proiectul vostru! Știrile sunt chiar ceea ce interesează tinerii. Go for it.” Gândirea liberă nu are însă doar prieteni: ”Postul fanion al necuratului și conspirației sataniste”; ”Zici că este canalul ocultei mondiale. Probabil în timp va fi un icon emblemă și va fi vuvuzela corecta a lumii globalizate.”

Aleph News nu gândește pentru tine.Tu ești smart. Știi.