Prințesa Diana nu credea că Charles al III-lea era potrivit pentru rolul de rege

Christopher Andersen, autorul cărții „The King”, a declarat că Diana s-a întrebat dacă „Băiatul Minune”, așa cum îl numea pe Charles, ar putea prelua acest rol la momentul potrivit, scrie Fox News. „Diana a spus în mai multe rânduri că știa că nu va fi niciodată regină și că era convinsă că Charles nu va fi niciodată rege”, a explicat Andersen. „Ea credea foarte mult în semne, în semne și în semne și în vise, iar toate acestea îi spuneau că prințul William, nu Charles, îi va succeda Elisabetei a II-a. Ea s-a înșelat în privința asta și în privința multor alte lucruri”.

Andersen a remarcat că Diana ar fi fost probabil îngrozită de gândul că amanta fostului ei soț ar fi fost încoronată alături de el. Ea s-a referit la fosta Camilla Parker Bowles ca fiind „The Rotweiller”, a spus autorul. „Diana ar fi fost absolut uluită de gândul că Camilla s-ar fi căsătorit cu Charles, cu atât mai puțin că ar fi fost încoronată regină alături de el”, a mai adăugat el. „Ar fi fost de neconceput pentru ea, așa cum a fost și pentru noi toți, nu cu mult timp în urmă”.

În ciuda sentimentelor Dianei, Bond a spus că prințesa „a recunoscut puterea iubirii” dintre Charles și Camilla. „Într-una dintre conversațiile noastre private, ea mi-a spus că Camilla a fost și va fi întotdeauna dragostea vieții lui Charles și că relația lor a fost mai puternică decât orice căsătorie pe care ar fi putut-o face”, a scris Bond. „Mi-a spus că a acceptat faptul că Camilla a fost discretă și loială… și că poate că merita „o formă de recunoaștere”.

Cea mai mare controversă din viața lui Charles a fost divorțul cu Diana, pe fondul poveștilor despre relația sa de lungă durată cu cea care avea să devină a doua sa soție. Mulți oameni încă își amintesc că Charles a recunoscut adulterul, cât și scurgerea informații despre conversațiile intime și jenante dintre cei doi. Lui Charles i-a luat ani de zile să se debaraseze de eșecul primei sale căsnicii, iar mulți oameni au acceptat-o greu pe Camilla.

„Diana a fost o adevărată originalitate, o forță a naturii, iar orice defecte ar fi avut nu au făcut decât să o facă mult mai accesibilă pentru omul de rând”, a împărtășit el. „Îi deranjează pe cei din conducerea regală să se gândească că, chiar și în timp ce se pregătesc să încoroneze un nou suveran, oamenii nu și-o pot scoate pe Diana din cap”.

Exit mobile version