• Prințul Harry a fost „înfuriat” după ce regele Charles a refuzat să o pună pe Meghan Markle pe statul de plată al familiei regale, susține o nouă carte.
  • Harry a avut o bănuială serioasă că William a respins-o pe Meghan și a considerat că idila lor a fost o „aventură fulgerătoare”, susține cartea.
  • Chiar și regina Elisabeta a fost contrariată de problemele cuplului, în special după interviul lor din 2021 cu Oprah, în care au criticat monarhia și au acuzat familia că nu a acceptat-o pe Meghan din cauza idealurilor rasiste.

Prințul Harry a fost „înfuriat” după ce regele Charles a refuzat să o pună pe Meghan Markle pe statul de plată al familiei regale, susține o nouă carte. Monarhul i-ar fi dat vestea prințului „de rezervă” în 2016, la doar câteva momente după ce Harry a dezvăluit că plănuia să se căsătorească cu actrița americană, a scris corespondentul regal Robert Jobson în noua sa carte, „Our King”, scrie New York Post.

„Ești sigur, Harold?” l-a întrebat prințul William pe fratele său mai mic. Atunci, prințul Charles a dat a doua lovitură – în loc să-l felicite pe Harry, viitorul rege a spus că nu-și poate permite să o plătească pe Meghan ca membru al familiei regale, deoarece finanța deja familia în creștere a Camilei și a lui William, afirmă Jobson într-un fragment obținut de Daily Mail.

„Acest lucru l-a înfuriat pe Harry”, a scris Jobson, care este și autorul a două cărți despre Prințesa Diana alături de fostul ei bodyguard Ken Wharfe. „Bomba” a dus la una dintre primele certuri între tată și fiu.
Charles a încetat să mai răspundă la apelurile lui Harry după ce fiul său l-a înjurat și i-a cerut în mod repetat fonduri. „Când regina l-a întrebat pe Charles de ce nu a cedat, el i-a spus că nu este o bancă”, a scris Jobson.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

O „aventură fulgerătoare”

Jobson susține că toate incidentele de care Harry și Meghan s-au plâns în mod public – cum ar fi cearta dintre Kate Middleton și Meghan în perioada premergătoare nunții sale, când actrița a spus că ducesa însărcinată de atunci trebuie să fi suferit de „baby brain” – au devenit mai proeminente în mintea lor din cauza refuzului inițial al regelui Charles de a o accepta pe Meghan ca membru regal care lucrează.

Harry a avut o bănuială serioasă că William a respins-o pe Meghan și a considerat că idila lor a fost o „aventură fulgerătoare”, susține cartea.
Meghan a simțit că Kate a fost „distantă” încă de la prima lor întâlnire, formând o relație inconfortabilă care a continuat în anii în care au fost cumnate.

Chiar și regina Elisabeta a fost contrariată de problemele cuplului, în special după interviul lor din 2021 cu Oprah, în care au criticat puternic monarhia și au acuzat familia că nu a acceptat-o pe Meghan din cauza idealurilor rasiste.

Regina defunctă a descris comportamentul ducilor de Sussex ca fiind „destul de nebunesc”, a scris Jobson, iar mai târziu a ajuns să creadă că Harry era „atât de consumat” de dragostea sa pentru soția sa încât aceasta îi „întuneca judecata”.