• Prințul Harry a fost „înfuriat” după ce regele Charles a refuzat să o pună pe Meghan Markle pe statul de plată al familiei regale, susține o nouă carte.
  • Harry a avut o bănuială serioasă că William a respins-o pe Meghan și a considerat că idila lor a fost o „aventură fulgerătoare”, susține cartea.
  • Chiar și regina Elisabeta a fost contrariată de problemele cuplului, în special după interviul lor din 2021 cu Oprah, în care au criticat monarhia și au acuzat familia că nu a acceptat-o pe Meghan din cauza idealurilor rasiste.

Prințul Harry a fost „înfuriat” după ce regele Charles a refuzat să o pună pe Meghan Markle pe statul de plată al familiei regale, susține o nouă carte. Monarhul i-ar fi dat vestea prințului „de rezervă” în 2016, la doar câteva momente după ce Harry a dezvăluit că plănuia să se căsătorească cu actrița americană, a scris corespondentul regal Robert Jobson în noua sa carte, „Our King”, scrie New York Post.

„Ești sigur, Harold?” l-a întrebat prințul William pe fratele său mai mic. Atunci, prințul Charles a dat a doua lovitură – în loc să-l felicite pe Harry, viitorul rege a spus că nu-și poate permite să o plătească pe Meghan ca membru al familiei regale, deoarece finanța deja familia în creștere a Camilei și a lui William, afirmă Jobson într-un fragment obținut de Daily Mail.

„Acest lucru l-a înfuriat pe Harry”, a scris Jobson, care este și autorul a două cărți despre Prințesa Diana alături de fostul ei bodyguard Ken Wharfe. „Bomba” a dus la una dintre primele certuri între tată și fiu.
Charles a încetat să mai răspundă la apelurile lui Harry după ce fiul său l-a înjurat și i-a cerut în mod repetat fonduri. „Când regina l-a întrebat pe Charles de ce nu a cedat, el i-a spus că nu este o bancă”, a scris Jobson.

Recomandări

MENIU A LA GREC
ȘOȘOACĂ INTRĂ ÎN CURSA PENTRU PMB
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
TURIST ÎN AL NOUĂLEA CER
MUSK FACE CONCEDIERI LA TESLA
O LUNĂ DE SCHENGEN

O „aventură fulgerătoare”

Jobson susține că toate incidentele de care Harry și Meghan s-au plâns în mod public – cum ar fi cearta dintre Kate Middleton și Meghan în perioada premergătoare nunții sale, când actrița a spus că ducesa însărcinată de atunci trebuie să fi suferit de „baby brain” – au devenit mai proeminente în mintea lor din cauza refuzului inițial al regelui Charles de a o accepta pe Meghan ca membru regal care lucrează.

Harry a avut o bănuială serioasă că William a respins-o pe Meghan și a considerat că idila lor a fost o „aventură fulgerătoare”, susține cartea.
Meghan a simțit că Kate a fost „distantă” încă de la prima lor întâlnire, formând o relație inconfortabilă care a continuat în anii în care au fost cumnate.

Chiar și regina Elisabeta a fost contrariată de problemele cuplului, în special după interviul lor din 2021 cu Oprah, în care au criticat puternic monarhia și au acuzat familia că nu a acceptat-o pe Meghan din cauza idealurilor rasiste.

Regina defunctă a descris comportamentul ducilor de Sussex ca fiind „destul de nebunesc”, a scris Jobson, iar mai târziu a ajuns să creadă că Harry era „atât de consumat” de dragostea sa pentru soția sa încât aceasta îi „întuneca judecata”.