• Prințul Harry împreună cu alte celebrități, printre care Sir Elton John și Liz Hurley, și-au câștigat dreptul de a duce un editor Daily Mail în fața instanței de judecată.
  • Associated Newspapers Limited (ANL) a fost acuzată că a desfășurat sau a comandat culegerea ilegală de informații, cum ar fi angajarea de anchetatori privați pentru a plasa dispozitive de ascultare în interiorul mașinilor.
  • Editorul a negat „ferm” acuzațiile.

Prințul Harry împreună cu alte celebrități, printre care Sir Elton John și Liz Hurley, și-au câștigat dreptul de a duce editorul Daily Mail în fața instanței de judecată, scrie Sky News.

Associated Newspapers Limited (ANL) a fost acuzată că a desfășurat sau a comandat culegerea ilegală de informații, cum ar fi angajarea de anchetatori privați pentru a plasa dispozitive de ascultare în interiorul mașinilor, „ascultarea” înregistrărilor private și accesarea și înregistrarea conversațiilor telefonice private.

Editorul neagă acuzațiile

Editorul a negat „ferm” acuzațiile. La o audiere preliminară din martie, echipa sa juridică i-a cerut judecătorului Nicklin să dea o hotărâre în favoarea sa fără proces, argumentând că contestația a fost adusă „mult prea târziu”.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Acum, judecătorul a decis că este un caz care poate merge în judecată.

Harry a adus cazul de confidențialitate împreună cu alți șase, printre care Sir Elton , David Furnish, actrița și designerul Sadie Frost, Doreen Lawrence și fostul parlamentar liberal-democrat Sir Simon Hughes.