• Prințul Harry împreună cu alte celebrități, printre care Sir Elton John și Liz Hurley, și-au câștigat dreptul de a duce un editor Daily Mail în fața instanței de judecată.
  • Associated Newspapers Limited (ANL) a fost acuzată că a desfășurat sau a comandat culegerea ilegală de informații, cum ar fi angajarea de anchetatori privați pentru a plasa dispozitive de ascultare în interiorul mașinilor.
  • Editorul a negat „ferm” acuzațiile.

Prințul Harry împreună cu alte celebrități, printre care Sir Elton John și Liz Hurley, și-au câștigat dreptul de a duce editorul Daily Mail în fața instanței de judecată, scrie Sky News.

Associated Newspapers Limited (ANL) a fost acuzată că a desfășurat sau a comandat culegerea ilegală de informații, cum ar fi angajarea de anchetatori privați pentru a plasa dispozitive de ascultare în interiorul mașinilor, „ascultarea” înregistrărilor private și accesarea și înregistrarea conversațiilor telefonice private.

Editorul neagă acuzațiile

Editorul a negat „ferm” acuzațiile. La o audiere preliminară din martie, echipa sa juridică i-a cerut judecătorului Nicklin să dea o hotărâre în favoarea sa fără proces, argumentând că contestația a fost adusă „mult prea târziu”.

Recomandări

CINE-I „DI VINĂ”?
UE DĂ 9 MIL € PT. CHIRURGIA CU HOLOGRAME
AVEREA LUI MUSK CREȘTE
CAMPUS „MADE IN CHINA”
TU CE CONDUCI AZI?
XENOTRANSPALNTUL E NOUA ARMĂ A MEDICINII

Acum, judecătorul a decis că este un caz care poate merge în judecată.

Harry a adus cazul de confidențialitate împreună cu alți șase, printre care Sir Elton , David Furnish, actrița și designerul Sadie Frost, Doreen Lawrence și fostul parlamentar liberal-democrat Sir Simon Hughes.