• Prințul Harry s-a alăturat startup-ului BetterUp din Silicon Valley
  • BetterUp oferă servicii de coaching şi consiliere pe probleme de sănătate mintală
  • Harry a declarat că vrea să se implice activ în îmbunătăţirea vieţii celor care au nevoie de ajutor

Prințul Harry s-a alăturat startup-ului BetterUp din Silicon Valley, pe post de Chief Impact Officer, scrie CNN Business.

Un purtător de cuvânt al prinţului Harry a confirmat informaţiile publicate, iniţial, de Wall Street Journal.

BetterUp oferă servicii de coaching şi consiliere pe probleme de sănătate mintală. Pe site-ul web al companiei, Harry figurează ca parte a echipei de conducere.

Harry se alătură startup-ului la câteva săptămâni după interviul acordat de el şi Meghan Markle pentru Oprah Winfrey. Ducii de Sussex au făcut o serie de dezvăluiri şi acuzaţii la adresa familiei regale britanice, stârnind audienţe-record şi un val de reacţii.

Harry a declarat că vrea să se implice activ în îmbunătăţirea vieţii celor care au nevoie de ajutor. Ducele de Sussex consideră că, prin coaching, oamenii au acces la „posibilităţi nesfârşite de dezvoltare personală, conştientizare sporită şi o viaţă mai bună în general.”

La BetterUp, Harry va participa la deciziile strategice şi contribuţiile caritabile. De asemenea, va susţine public subiecte legate de sănătatea mintală, relatează Wall Street Journal. Publicaţia transmite că BetterUp a refuzat să dezvăluie orice informaţii legate de salariul prinţului Harry.

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.