• Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din Casa Regală a Marii Britanii la începutul anului
  • Decizia a atras de la sine tăierea fondurilor provenite de la Casa Regală
  • Cei doi s-au mutat în Los Angeles și au înființat o companie de producție, alături de o înțelegere cu Netflix
  • Chiar și fără investiții, averea celor doi se ridică la 30 de milioane de dolari

Megan Markle și Prințul Harry au făcut un pas înapoi și s-au retras din activitățile Casei Regale a Marii Britanii la începutul anului. Această decizie a atras tăierea fondurilor regale, însă le-a oferit posibilitatea să obțină venituri din activități profesionale, informează Business Insider.

Cei doi s-au mutat la Los Angeles, unde au înființat o companie de producție. În plus, au semnat un acord multi-anual cu Netlix, din care își vor rotunji veniturile.

Fără investiții și acordurile cu diferite branduri, averea celor doi se ridică la peste 30 de milioane de dolari, conform unei estimări realizate de money.com. Cei doi au semnat un acord atunci când s-au căsătorit prin care și-au unit averile.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Averea lui Harry este de cel puțin 25 de milioane de dolari, majoritatea banilor venind dintr-o moștenire de la Prințesa Diana și dintr-un grant anual oferit de Prințul Charles (aproximativ 3 milioane de dolari pe an).

Înainte să se căsătorească cu Harry, Megan Markle făcea 500.000 de dolari pe an din aparițiile în serialul Suits. În total, averea actriței este estimată la 5 milioane de dolari.