• Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, vor acorda un interviu jurnalistei de televiziune Oprah Winfrey.
  • Acesta va fi primul interviu al ducilor de Sussex după ce au părăsit familia regală britanică.
  • Evenimentul va avea loc în luna martie.

Prințul Harry și Meghan Markle au reintrat în lumina refelctoarelor, după ce, duminică, purtătorul de cuvânt al cuplului a anunțat că ducesa de Sussex este din nou însărcinată. Recent, a apărut informația potrivit căreia, Harry și Meghan vor acorda primul lor interviu de la părăsirea familiei regale, iar acesta va fi pentru celebra jurnalistă de televiziune Oprah Winfrey.

Postul american de televiziune CBS a anunţat că interviul lor va fi difuzat pe 7 martie.

Oprah Winfrey va sta de vorbă cu Meghan, ducesa de Sussex, într-un interviu amplu, care va acoperi subiecte diverse, de la sosirea ei în casa regală, căsătorie, maternitate, activităţi filantropice şi până la felul în care îşi gestionează viaţa de zi cu zi sub o presiune publică imensă. Apoi, lor li se va alătura şi prinţul Harry, când vor discuta despre stabilirea lor în Statele Unite, speranţele lor de viitor şi visurile pe care le au pentru familia lor tot mai mare”, au transmis reprezentanţii postului CBS într-un comunicat.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Vor să rupă tăcerea în interviul cu Oprah

Potrivit The Guardian, ducii de Sussex vor căută să nu a facă de râs pe regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii în acest interviu, cu privire la plecarea lor din familia regală. Se vehiculează că ducii de Sussex au un respect deosebit pentru regină și nu vor face nicio referire la adresa sa în cadrul acestui interviu. Însă, Harry și Meghan sunt dispuși să rupă tăcerea vizavi de marea lor despărțire de familia regală a Marii Britanii.

Titlurile militare ale lui Harry au fost suspendate un an de zile după celebrul „Megxit”. În 2020, ducii de Sussex s-au mutat în sudul Californiei alături de fiul lor, Archie, iar de atunci, relaţia lor cu presa britanică a devenit tot mai tensionată, demarând procese împotriva mai multor tabloide şi publicaţii.