• Harry şi Meghan au semnat cu Spotify pentru un podcast
  • Cuplul va produce şi găzdui propriile spectacole
  • Plănuiesc să îşi construiască un imperiu de milioane

„Regii” îşi clădesc un imperiu. Prinţul Harry şi Megan au semnat un contract cu Spotify. Aceştia vor avea un podcast pe platforma Spotify, asta după ce au semnat pentru 100 de milioane de lire sterline cu Netflix.

Cei doi plănuiesc să construiască un imperiu de miliarde de dolari prin intermediul acestui podcast. Prima emisie va avea loc luna aceasta. Cuplul va produce şi găzdui propriile spectacole ca parte a noului format Archewell Audio – începând cu un „special de vacanţă” care „ridică publicul din întreaga lume”.

Discutăm cu nişte oameni uimitori care îşi vor împărtăşi amintirile care au contribuit la modelarea acestui an. După cum ştim, acesta a fost unul dificil pentru toată lumea”, a povestit Meghan Markle.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

„Atât de mulţi oameni au suferit atât de multă durere în acest an, suferind pierderi şi o cantitate uriaşă de incertitudine, dar merită menţionat faptul că 2020 ne-a conectat în moduri pe care nu le-am fi putut imagina niciodată. Prin acte nesfârşite de compasiune şi bunătate”, a completat-o prinţul Harry.

Harry şi Meghan au anunţat la începutul lunii ianuarie că renunţă la statutul de membri seniori ai familiei regale britanice şi că vor să devină independenţi din punct de vedere financiar.

Contractul cu Spotify vine după ce cuplul a anunțat semnarea unei înțelegeri cu Netflix.