Prințul Harry și Meghan nu au liniște nici în SUA. Donald Trump nu o place deloc pe ducesa de Sussex: „Nu sunt un fan al ei”

  • Ducii de Sussex au vorbit, pentru Time, despre „criza globală” a urii și dezinformării.
  • Harry și Meghan au plecat în SUA din cauza presei, dar acum caută singuri atenție.
  • Regina Elisabeta a II-a s-ar pregăti să-l mustre pe Harry, scriu ziarele britanice.

Au renunțat la îndatoririle regale, dar tot le place lumina reflectoarelor. Ducii de Sussex au ajuns iar în atenția publicului. De data aceasta, Prințul Harry și soția lui, Meghan, au vorbit despre criza de credibilitate din media și despre ura din mediul online.

„Ce se întâmplă în lumea online afectează restul lumii. Și nu se limitează la anumite platforme sau anumite conversații sau grupuri de pe social media. Este o criză globală, o criză globală a urii, o criză globală a dezinformării și o criză sanitară globală”, a declarat Prințul Harry.

Deși au căutat liniște și pace, Harry și Meghan s-au pus rău cu Statele Unite. Declarațiile lor au fost precepute ca atacuri la adresa lui Donald Trump și susținere tacită pentru Joe Biden. Un congresman republican a cerut deja guvernului condus de Boris Johnson să intervină.
Iar Trump nu o place deloc pe Meghan.

„Nu sunt un fan al ei. Și vreau să spun asta, ea probabil a mai auzit, vreau să-i urez multă baftă lui Harry deoarece o să aibă nevoie”, spunea președintele SUA.

Presa din Marea Britanie scrie deja că Prințul Harry va veni în curând în Regat. L-a convocat bunica lui, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Și nu ca să-l mângâie pe creștet. Mai mult, orice implicare directă în politică
este un tabu pentru orice Familie Regală dintr-o monarhie constituțională.