Prințul William și Kate Middleton și-au lansat propriul canal de YouTube. Primul clip postat de ducii de Cambridge. VIDEO

Prințul William și Kate Middleton și-au lansat propriul canal de YouTube. Primul clip postat de ducii de Cambridge. VIDEO Sursă foto: Captură video/Youtube
  • Prințul William și ducesa Kate Middleton și-au lansat propriul canal de YouTube
  • Ducii de Cambridge vor să îți arate fragmente din viața regală
  • Videoclipul a fost vizionat de peste 8.000 de ori în primele 20 de minute

Prințul William și Kate Middleton și-au lansat propriul canal de YouTube. Ducele și ducesa de Cambridge au făcut anunțul pe contul lor oficial de Twitter și au încărcat un video de 25 de secunde pe Youtube pentru a-ți arăta un fragment din viața regală.

Într-un tweet, distribuit miercuri, William și Kate au scris: „Acum suntem pe Youtube“ și au adăugat un link pentru ca fanii să se aboneze.

În primul video publicat de cuplu, William poate fi auzit spunându-i lui Kate: „Trebuie să fii atentă la ceea ce spui acum, pentru că acești tipi filmează totul“, în timp ce Kate îi răspunde: „Știu“.

Videoclipul a fost vizionat de peste 8.000 de ori în primele 20 de minute.

Spre deosebire de celălalt cuplu princiar, Harry și Meghan Markle, ducii de Cambridge nu se feresc să își pună viața la vedere.

Anunțul ducilor de Cambridge vine la doar 24 de ore după ce ducesa de Sussex a anunțat lansarea primei sale cărți, o carte pentru copii, „The Bench“.