• Britney Spears rămâne sub tutela tatălui său, care-i controlează cariera și averea
  • Mișcarea FreeBritney încearcă să o „elibereze” pe artistă
  • Despre Britney Spears se spune că ar avea probleme mintale
  • Artista postează des pe Instagram multe mesaje motivaționale și videoclipuri în care dansează, iar mulți dintre fanii ei sunt îngrijorați pentru ea, având în vedere situația în care se află

Un tribunal american a respins o încercare a lui Britney Spears, în vârstă de 38 de ani, de a-i lua controlul tatălui ei asupra carierei și averii sale, relatează BBC.

Jamie Spears – tatăl – este de 12 ani tutorele legal al artistei, din cauza presupuselor probleme mintale ale acesteia.

Avocatul lui Britney a spus că starul pop se „teme” de el și că nu va mai ține concerte atât timp cât acesta va rămâne în control. Un judecător a spus că va lua în considerare recursurile viitoare.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

În cursul unei audieri de marți, avocatul artistei, Samuel Ingham, a declarat că ea și tatăl ei nu au vorbit de mult timp.

Bătălia juridică are loc pe fundalul mișcării „Free Britney” – un grup de fani care cred că Britney Spears este ținută prizonieră de tatăl ei.

Din 2008, Britney Spears nu își mai controlează afacerile sau deciziile cu privire la cariera sa. Toate acestea sunt hotărâte de tatăl său, în baza acordului adoptat de instanță.

De obicei, astfel de hotărâri judecătorești se iau în cazul persoanelor care nu pot lua propriile deciziile – de exemplu, pacienți diagnosticați cu demență sau alte boli mintale.

Presupusele ei probleme mintale au atras atenția publicului încă de când Britney și-a ras tot capul și a lovit paparazzi cu o umbrelă. A fost la centre de reabilitare de mai multe ori.

View this post on Instagram

💋💋💋

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on

View this post on Instagram

🌹🌹

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on