• Brazilienii au întâmpinat-o pe Taylor Swift, care urmează să aibă o serie de concerte în Brazilia, cu proiecţia unui mesaj pe faimoasa statuie a lui Iisus Mântuitorul din Rio de Janeiro, potrivit Reuters.

Pentru a o întâmpina pe cântăreaţă, statuia a fost îmbrăcată într-un tricou alb pe care a fost proiectat mesajul „Bun venit în Brazilia”.

Taylor Swift trebuia să cânte în ţara din America de Sud încă din pandemie, dar a fost nevoită să anuleze concertele. Acum a început un tur şi a bifat concerte în Statele Unite, Mexic şi Argentina.

Cântăreaţa va susţine săptămâna aceasta un concert în faţa a zeci de mii de fani în cadrul a trei spectacole la Rio de Janeiro, urmând ca alte trei spectacole să fie programate în weekendul următor, la Sao Paulo.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
XI JINPING RESTRUCTUREAZĂ ARMATA
IOHANNIS CAUTĂ JOB LA C.E.
BEYONCE FACE SHOW LA VMA
MEGHAN FACE PARTENERIAT CU NETFLIX
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ

Sanctuarul Arhiepiscopiei Christ the Redeemer – Iisus Mântuitorul – care administrează monumentul, a acceptat cererea făcută de fanii lui Swift de a îmbrăca statuia în alb şi de a proiecta mesajul de bun venit, cerând în schimb donaţii din partea lor.