• Quentin Tarantino a sugerat că scenele de sex sunt inutile atunci când își produce filmele.
  • Realizatorul filmului „Pulp Fiction” lucrează în prezent la „The Movie Critic”.
  • Tarantino a făcut aceste comentarii în timp ce se afla în turneul de promovare a cărții „Cinema Speculation”.

Quentin Tarantino a sugerat că scenele de sex sunt inutile atunci când își produce filmele, scrie Fox News.

Regizorul „Pulp Fiction”, în vârstă de 60 de ani, a precizat că nu include aproape deloc nuditate în proiectele sale, deoarece a spus că este „problematic”.

„Este adevărat, sexul nu face parte din viziunea mea asupra cinematografiei”, a declarat Tarantino pentru Diari ARA din Spania, în timpul unui interviu.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Adevărul este că, în viața reală, este un chin să filmezi scene de sex, toată lumea este foarte încordată. Și dacă era deja puțin problematic să le faci înainte, acum este și mai mult. Dacă ar fi existat vreodată o scenă de sex care să fie esențială pentru poveste, aș fi făcut-o, dar până acum nu a fost necesar.”

Cu filme populare, printre care „Kill Bill” și „Django Unchained”, filmele lui Tarantino nu au scene de nuditate, cu excepția filmului „Jackie Brown”, cu Robert De Niro și Bridget Fonda.

Tarantino a făcut aceste comentarii în timp ce se afla în turneul său de promovare a cărții „Cinema Speculation” și a continuat să ofere informații fanilor despre activitatea sa în industria cinematografică.

În ciuda faptului că Tarantino include puține scene de sex în filmele sale, vedetele sale – inclusiv Brad Pitt – au adus anterior în discuție faptul că Tarantino ar putea avea un fetiș cu picioarele.

Tarantino se pregătește pentru cel de-al zecelea și ultimul său film ca regizor, „The Movie Critic”, programat să se lanseze în 2024.

Citește și