• Trupa Maneskin a câștigat Eurovision 2021
  • Solistul trupei a reacționat după ce a fost acuzat că s-a drogat la finalul show-ului
  • Damiano David a anunțat că se va supune unui test antidrog

Trupa Maneskin a câștigat trofeul Eurovision 2021, dar solistul se află acum în plin scandal. După show, pe rețelele sociale s-au viralizat imagini, din timpul finalei concursului, din care se poate deduce că Damiano David ar fi consumat substanțe interzise. Este vorba despre un video în care el este surprins aplecându-se şi atingând masa cu nasul.

La scurt timp, Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune (EBU) a emis un comunicat, prin care se anunță că solistul trupei Maneskin „se va supune în mod voluntar testării la întoarcerea în ţară“.

Grupul a respins ferm acuzaţiile de consum de droguri, iar cântăreţul în cauză (Damiano David) se va supune în mod voluntar testării la întoarcerea în ţară. Au cerut chiar ei noaptea trecută, însă acest lucru nu a putut fi organizat imediat de EBU“, transmite EBU, potrivit AFP.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

CITEȘTE ȘI Scandal la Eurovision. Solistul trupei câștigătoare, bănuit că s-a drogat la finalul show-ului. VIDEO

Reacția solistului trupei Maneskin

Damiano David a fost întrebat despre incident în timpul conferinței de presă a trupei câștigătoare. Solistul a negat ferm consumul de droguri și a explicat că s-a aplecat deoarece chitaristul Thomas Raggi spărsese un pahar.

Nu consum droguri. Vă rog, băieţi. Nu spuneţi asta. Fără cocaină. Vă rog să nu spuneţi asta“, a răspuns Damiano David.

Ulterior, grupul a reacționat și pe Instagram: „Suntem pregătiţi să ne supunem testelor deoarece nu avem nimic de ascuns. Suntem cu adevărat şocaţi pentru că unii spun că Damiano consumă droguri. Suntem cu adevărat ÎMPOTRIVA drogurilor şi nu am prizat niciodată cocaină“.