• Familia Marvel, colegii studioului de producție, îl plâng pe „Black Panther” și sunt devastați de moartea acestuia.
  • Liderul și starurile Marvel vor participa la priveghi alături de familia lui Boseman.
  • Boseman s-a luptat cu cancerul de colon timp de patru ani și a murit vineri, la doar 43 de ani.

Reacțiile starurilor Marvel curg în online după moartea lui Chadwick Boseman, cunoscut pentru rolul din Black Panther. Actorii sunt devastați și șocați de decesul bunului lor prieten și coleg, relatează Insider.

Boseman se lupta cu cancerul de colon încă din 2016, însă acest lucru nu l-a împiedicat să joace și să ne ofere interpretări de excepție în filme precum „Marshall”, „Black Panther” și „Avengers: Endgame”.

Starurile Marvel și Hollywood își plâng colegul și actorul de excepție.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Pasiunea pentru cinematografie l-a făcut pe acesta să-și joace rolurile între sesiunile de chimioterapie și operații. Boseman nu a vrut să renunțe la film.

Angela Bassett, actrița care a jucat rolul mamei lui Boseman în „Black Panther” a scris pe Instagram că între ei doi exista o chimie extraordinară și parcă au fost făcuți să se înțeleagă așa de bine.

Mesajul impresionant al liderului Marvel

Președintele Marvel Studios, Kevin Feige, a spus că Nimeni nu o făcea mai bine decât el. Nimeni nu dădea viață personajelor la fel de bine ca Boseman.

Feige a fost devastat de moartea actorului. Liderul Marvel le-a făcut cunoștință fanilor cu Boseman în 2016 când le-a oferit personajul Black Panther în „Captain America: Civil War”.

Moartea lui Chadwick este absolut devastatoare pentru mine. El era T’Challa, Black Panther și cel mai drag prieten al nostru. De fiecare dată când intra pe platou emana carismă și fericire.

De fiecare dată când apărea pe ecran oferea experiențe greu de uitat. A dat naștere multor personaje cât a jucat și nimeni nu o făcea mai bine decât el. Era isteț, bun, puternic și viguros, la fel ca personajele pe care le-a jucat.

Acum devine și el un simbol, la fel ca toate personajele pe care le-a interpretat. Un simbol care va rămâne în mintea noastră mulți ani de acum încolo.

Familia Marvel îi plânge moartea și este profund îndurerată. În această seară vom participa la priveghi alături de familia lui, a declarat liderul Marvel Studios, Kevin Feige.

Brie Larson, Chris Evans, Mark Ruffalo, dar și alte staruri Marvel îl plâng pe Boseman

Sunt absolut devastat. Asta este mai mult decât o tragedie. Chadwick era special. Era pur și simplu original. Era foarte implicat și un artist mereu curios. I-au mai rămas atât de multe lucruri de făcut. Sunt profund recunoscător că am fost prieteni. Odihnește-te în putere, Rege, a scris Chris Evans pe Twitter.

Tot ce pot spune este că moartea lui Chadwick Boseman a pus capac tuturor tragediilor de anul acesta. Ce om, ce talent imens. Frate, ai fost printre cei mai măreți și erai abia la început. Dumnezeu te iubește. Odihnește-te în putere, Rege, a scris Mark Ruffalo pe Twitter.

Odihnește-te în putere, King T’Challa. Îmi este sufletul greu acum. Moartea ta m-a șocat. Am să le povestesc fiilor mei despre tine. Ai fost cel mai stilat bărbat pe care l-am întâlnit vreodată. A fost o onoare să împart ecranul cu tine și să ne intersectăm la conferințele de presă, a scris Zoe Saldana pe Instagram.

Regizorii Taika Waititi și Scott Derrickson au scris pe Twitter că pierderea lui Boseman este devastatoare.

Simu Liu, actor Marvel a spus că dacă nu ar fi fost Boseman, personajul jucat de el, Shang-Chi nici nu ar fi existat.

Vreau să fiu cât se poate de clar: dacă nu exista Chadwick și tot ce a oferit pentru personajul său, Shang Chi, personajul meu, nici nu ar fi existat. Punct. Cariera mea se datorează unui om minunat.

Mi-aș fi dorit să-i pot spune asta chiar eu, dar voi lupta pentru el mereu. Regele meu etern, a scris Simu Liu pe Twitter.

Pe pagina de Twitter oficială Marvel Studios a fost postat un mesaj și o poză care va rămâne mereu în mintea fanilor:

Inimile noastre sunt frânte. Gândurile noastre se îndreaptă către familia lui Boseman. Tot ceea ce ai lăsat în urmă nu va fi uitat niciodată. Odihnește-te în pace.

Starurile de la Hollywood sunt profund îndurerate

Mulțumesc, Chadwick Boseman pentru tot ce ne-ai oferit. Aveam nevoie și vom prețui tot ceea ce ai făcut. Un artist cu har și talentat. Un frate de care îmi va fi extrem de dor, a scris Samuel L. Jackson pe Twitter.

Boseman, foarte slab într-un filmuleț pe internet, cu câteva luni înainte de deces

În urmă cu trei luni, fanii lui Boseman și-au exprimat îngrijorarea cu privire la starea de sănătate a actorului, relatează Insider.

Acesta a apărut într-un video pe Instagram în care era foarte slab. În filmuleț, Boseman vorbea despre o inițiativă numită Operation 42 care avea scopul să ajute spitalele din comunitățile afro-americane în vederea combaterii pandemiei de coronavirus.