• În Florida, un organizator de concerte oferă reduceri de preţ la bilete pentru cei care se vaccinează
  • Un bilet cu vaccin la spectacolele organizate de Paul Williams ar costa 18 dolari
  • Dacă eşti nevaccinat, preţul ar fi de 1.000 de dolari

În Florida, un organizator de concerte a inițiat un mod creativ de a-și încuraja comunitatea să se vaccineze oferind bilete reduse pentru cei care se vaccinează. Prețul unui bilet la spectacolele organizate de Paul Williams ar costa 18 dolari, în timp ce pentru cei nevaccinați, prețul ar fi de 1.000 de dolari, potrivit ABC.

„Am vrut, de asemenea, să fie un apel pentru oameni și o susținere pentru campania de vaccinare”. a declarat Williams pentru ABC News. „Am vrut să îi conving pe oamenii care vor să participe la spectacole că este vital să se vaccineze”.

Concertul va avea loc pe 26 iunie și vor cânta trei trupe de punk rock: Teenage Bottlerocket, MakeWar și Rutterkin.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Aproximativ 250 de bilete, la preț redus, au fost scoase la vânzare pentru oamenii vaccinați care vor să participe, comparativ cu doar patru bilete de o mie de dolari, pentru cei nevaccinați. Până în prezent, Williams a spus că nimeni nu a cumpărat niciunul dintre biletele de 1.000 de dolari.

„Suntem cu toții vaccinați. Îi încurajăm pe toți să ne vaccinăm, astfel încât să vă putem vedea curând”, a declarat Ray Carlisle, cântăreț și chitarist al trupei Teenage Bottlerocket,