• Vedeta din „Bridgerton” este considerată una dintre favorite pentru a-i lua locul lui Daniel Craig.
  • Daniel Craig s-a retras din rolul lui Bond după filmul ,,No Time to Die” de anul trecut.
  • ,,The Gray Man” este disponibil pentru streaming pe Netflix acum.

Frații Russo au readus-o pe vedeta din Bridgerton, Regé-Jean Page, în lupta pentru a deveni următorul James Bond, potrivit The Independent.

Regizorii Joe și Anthony Russo, cunoscuți mai ales pentru că au regizat ,,Marvel’s Avengers„: ,,Infinity War” și ,,Endgame„, au lucrat recent cu Page la thrillerul Netflix ,,The Gray Man„.

Daniel Craig s-a retras din rolul lui Bond după filmul ,,No Time to Die” de anul trecut. Succesorul său în rolul popularului superspion nu a fost încă anunțat.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Page este adesea citat ca fiind unul dintre candidații principali pentru acest rol, alături de actori precum Tom Hardy și Idris Elba.

Întrebat despre perspectiva ca Page să joace rolul lui Bond, Joe Russo a declarat pentru Radio Times.

,,Este fantastic. Adică, are mai multă carismă în degetul mic decât majoritatea oamenilor în tot corpul lor. Așa că, știi, ne uitam la el cum face orice – adică ne uitam la el cum stă pe telefon!” .

,,The Gray Man” a primit în mare parte recenzii mediocre din partea criticilor. Într-o recenzie pentru The Independent, un cititor a scris că filmul ,,pare ciudat și lipsit de acțiune„.

,,The Gray Man” este disponibil pentru streaming pe Netflix acum.