• Ca să nu te simți izolat respectă rutina din anii trecuți
  • Poartă în prima zi din an haine elegante
  • Ia-ți aproape, virtual, familia și prietenii
  • Cristiana, din Tenerife, petrece Revelionul la peste 20 de grade Celsius
  • La Iași vecinii își spun La mulți ani, de la balcon

Un Revelion atipic, dar care ne-a pus imaginația la încercare. Ca să nu ne simțim izolați în perioade în care, odinioară, eram înconjurați de prieteni, e important să respectăm rutina anilor trecuți.

Mădălina, a pus în aplicare sfaturile terapeuților. Și-a ales o ținută elegantă, s-a machiat și, în noaptea dintre ani, i-a adus alături de ea pe toți cei dragi.

Mădălina Bucur, corespondent Aleph News: „Revelionul pentru mine însemna petrecere cu zeci de prieteni alături. Anul acesta sunt departe, dar îmi ia o secundă să ajung la ei”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

După un an greu Cristiana petrece noaptea dintre ani în Tenerife. Speră că va avea un 2021 extraordinar, exact cum se simte ea pe placa de surf.

La mulți ani, ce îmi trimiți din Tenerife, întreabă Mădălina.

Cristian Chițu: „La mulți ani, îți trimit mult soare, vibe-ul pozitiv de aici, multă iubire și pace. Mădălina, dacă îți amintești, anul trecut dansam pe pârtie”

Gina Covaci: „Salutare din Austria, la mulți ani tuturor. Este primul an pe care îl petrec departe de casă. Îmi este foarte dor de prieteni. Ce am învățat de când sunt aici: oriunde te poți simți ca acasă dacă ești suficient de curajos”

Revelionul a însemnat, pentru cei mai mulți dintre noi, șampanie deschisă pe balcon, în apartament sau în curte și un „La mulți ani” strigat vecinilor.

Ilinca Nazarie: „Se aud artificii din diverse colțuri ale orașului. La fel cum de Paște ne-am spus Hristos a Înviat și ne-au răspuns vecinii de la balcon … așa facem și acum: spunem la mulți ani 2021!”