• A fost cel mai așteptat moment al serii.
  • La festival au ajuns tineri din peste 100 de țări.
  • Cel mai așteptat artist a fost rapperul american Tyga.

După un an de pauză forțată, cel mai mare festival din România, UNTOLD, a avut o revenire spectaculoasă. Zeci de mii de petrecăreți au luat parte la marea distracție. Ediția din acest an marchează și o premieră pentru România: rapperul Tyga a urcat pentru prima dată pe scena UNTOLD.

A fost cel mai așteptat moment al serii. După atâtea restricții, petrecăreții au venit la festival imediat ce s-au deschis porțile pentru a fi siguri că nu pierd absolut nimic. Îmbrăcați cât mai excentric și plini de energie, tinerii au cântat și au dansat fără oprire.

„Am murit de dor. Am mai fost la două ediții, dar parcă acum a fost prima dată. Mi-a fost așa de dor de sentimentul ăsta. E excelent parcă sunt cu propria familie”, a declarat pentru Aleph News, Florina, una dintre persoanele prezente la festival.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„De când aștepți acest moment? De vreo trei ani. Ieri mi-am luat licența, sunt inginer și acum sărbătoresc. Cum ți se pare muzica lui Tujamo? E extraordinar! Eu mă simt foarte bine”, a spus Vitalie, participant la festival.

În ciuda pandemiei, festivalul a reușit să aducă laolaltă și de data acesta tineri din toate colțurile lumii, din peste 100 de țări. Chiar și un tânăr din Japonia, foarte capitvat de atmosfera festivalului UNTOLD și a etichetat-o ca fiind drept „extraordinară”.

O altă participantă, Andra ne spune că: „Avem doi bilionari aici. Au venit în România special pentru UNTOLD și suntem nerăbdători să intre Aoki! Ne-a fost dor de UNTOLD, de oameni, oameni fericiți. Asta face UNTOLD. Oameni fericiți.”

În jur de peste 300 de mii de persoane vor fi așteptate să participe la ediția din acest an a festivalului de muzică UNTOLD, în România. Pe scena respectivului festivalului vor urca peste 200 de artiști. Iar în acest an, scena principală de la UNTOLD rămâne una dintre cele mai impunătoare din lume, precum și cea mai mare din România.

La festival se intră cu certificatul digital european pentru COVID-19. Persoanele nevaccinate vor putea prezenta un test antigen negativ. În plus, masca este obligatorie pentru toată lumea. Festivalul se va încheia în această duminică.