• Acuzatorul său afirmase că se temea pentru siguranța sa deoarece Martin a refuzat să respecte decizia sa de a pune capăt unei relații amoroase.
  • Martin, care a negat cu tărie toate acuzațiile, a scris pe Twitter că adevărul prevalează.
  • Un judecător a retras ordinul de restricție anterior împotriva starului.

Ricky Martin a obținut câștig de cauză în instanță după ce nepotul său și-a retras plângerile de relații sexuale și hărțuire împotriva cântărețului. Nepotul său a susținut anterior că Ricky Martin l-a urmărit și hărțuit după o relație de șapte luni, dar acum au renunțat la acuzații.

Un judecător a retras ordinul de restricție anterior împotriva starului, care a apărut virtual la un tribunal din Puerto Rico joi, 21 iulie, dar nu s-a adresat instanței.

Nepotul primise ordinul temporar de la un judecător la începutul acestei luni, care trebuia să se încheie joi. Cu toate acestea, judecătorul a ordonat acum ca acesta să fie arhivat, ceea ce înseamnă că dosarul a fost închis, potrivit unui purtător de cuvânt al justiției.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Martin, care a negat cu tărie toate acuzațiile, a scris pe Twitter că adevărul prevalează după ce ordinul a fost arhivat. Echipa sa de avocați a declarat că acuzatorul era o persoană cu probleme care a făcut acuzații false, fără dovezi care să le susțină.

Ei au spus într-o declarație: Așa cum am anticipat, ordinul de protecție temporară nu a fost prelungit de către instanță. Acuzatorul a confirmat instanței că decizia sa de a renunța la această chestiune a fost doar a sa, fără nicio influență sau presiune din exterior, iar acuzatorul a confirmat că a fost mulțumit de reprezentarea sa juridică în această chestiune. Solicitarea a venit din partea acuzatorului care a cerut să respingă cauza.

Acuzatorul său afirmase că se temea pentru siguranța sa deoarece Martin a refuzat să respecte decizia sa de a pune capăt unei relații amoroase.