• Rihanna a semnat un contract uriaș cu Apple pentru a documenta revenirea ei pe scenă în 2023.
  • Cântăreața va susține cel mai mare concert single din viața ei pe 12 februarie, când va fi capul de afiș al spectacolului din pauza Super Bowl de fotbal american.
  • Rihanna este o adevărată personalitate în materie de muzică, așa că Apple a plătit milioane de euro.

Rihanna a semnat un contract uriaș cu Apple pentru a documenta revenirea ei pe scenă în 2023. Cântăreața va susține cel mai mare concert single din viața ei pe 12 februarie, când va fi capul de afiș al spectacolului din pauza Super Bowl de fotbal american. Iar camerele de filmat pentru documentarul ei din culise vor fi acolo pentru a surprinde totul.

O persoană din lumea muzicală a declarat: „Există un apetit masiv pentru tot ceea ce are legătură cu Rihanna, mai ales că aceasta va fi marea ei revenire pe scenă pentru prima dată după mulți ani. Ea va fi înregistrată în timpul repetițiilor și al întâlnirilor de dinaintea marii nopți și va oferi o perspectivă asupra modului în care viața ei este cu adevărat, acum că se întoarce la pop ca mamă. Rihanna este o adevărată personalitate în materie de muzică, așa că Apple a plătit milioane de euro.

Presiunea este imensă

Super Bowl este una dintre cele mai mari scene din lume, dacă nu chiar cea mai mare, așa că show-ul ei are să fie întotdeauna uriaș. Adăugați la asta că este o revenire live și presiunea este imensă. Ea dorește ca lumea să își amintească de ce este una dintre cele mai mari interprete din toate timpurile.”

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
INS: PIAȚA REZIDENȚIALĂ SCADE
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE

Evenimentul sportiv din SUA va avea loc pe Stadionul State Farm din Glendale, Arizona, cu o capacitate de 63.000 de locuri. La ediția din acest an au urcat pe scenă Dr Dre, Snoop Dogg, Kendrick Lamar, Eminem, Mary J Blige și 50 Cent, scrie The Sun.

Spectacolele anterioare ale Madonnei, Katy Perry și Lady Gaga au atras peste 110 milioane de telespectatori din întreaga lume. Rihanna a ajuns pe locul 3 în această lună cu balada sa Lift Me Up”.

Înregistrat în cinci țări, single-ul a fost extras de pe coloana sonoră a filmului Black Panther: Wakanda Forever și este un omagiu adus regretatului actor Chadwick Boseman, care a jucat în primul film Black Panther și care a murit de cancer la vârsta de 43 de ani în 2020. Rihanna a lansat și o a doua piesă de pe coloana sonoră, intitulată Born Again.

Vorbind cu TMZ în timp ce era într-o sesiune de cumpărături, Rihanna a fost întrebată despre sentimentele ei despre spectacol. Ea a răspuns: „Sunt nervoasă, dar sunt entuziasmată”.