• Rihanna se întoarce cu un turneu uriaș după ce va urca pe scena de la Super Bowl.
  • Persoane din interior au spus că ea și-a planificat deja datele din America de Nord și că se va concentra în curând pe datele europene.
  • Acesta va fi primul turneu al Rihannei din 2016, deoarece a fost ocupată cu afacerile sale de frumusețe și lenjerie intimă.

Rihanna se întoarce cu un turneu uriaș după ce va urca pe scena de la Super Bowl. Interpreta hitului Love on the Brain va fi capul de afiș al spectacolului de la pauză, sâmbăta viitoare, marcând astfel începutul noului său turneu și planurile sale de a face muzică nouă.

Persoane din interior au spus că ea și-a planificat deja datele din America de Nord și că se va concentra în curând pe datele europene, care se pare că vor fi și în Marea Britanie. Cântăreața ar fi muncit peste program” în timp ce se pregătește pentru turneu.

Se spune, de asemenea, că plănuiește mini-rezidențe” în orașe mari pentru ca fanii să o poată vedea cântând. Un membru din industria muzicală a declarat pentru The Sun: Spectacolul Rihannei de la Super Bowl din pauza meciului va fi unul dintre cele mai bune din toate timpurile. Lista de melodii care au fost selectate este destul de cuprinzătoare și atinge fiecare eră a Rihannei, inclusiv noua eră pe care urmează să o abordeze. Ea are datele din America de Nord pregătite pentru a fi anunțate pentru 2023 după Super Bowl și va fi o chestiune de timp până când vor fi anunțate datele europene pentru 2024.”

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

Ea va cânta pe 12 februarie, când Kansas City Chiefs va juca împotriva celor de la Philadelphia Eagles. O sursă a mai declarat pentru People: Ea este pregătită pentru Super Bowl. Ea repetă chiar acum. Este foarte entuziasmată, pregătită și concentrată. De abia așteaptă să o facă praf”, a adăugat aceasta.

Acesta va fi primul turneu al Rihannei din 2016, deoarece a fost ocupată cu afacerile sale de frumusețe și lenjerie intimă. De asemenea, a devenit mamă anul trecut, când a născut un băiețel, pe care îl împarte cu iubitul ASAP Rocky. Rihanna a distribuit recent pe TikTok un videoclip cu fiul ei, al cărui nume nu l-a dezvăluit încă, într-un scaun de mașină. Bebelușul zâmbitor privea pe fereastră în timp ce chicotea.

Ea și ASAP Rocky, ambii în vârstă de 34 de ani, și-au întâmpinat fiul în luna mai, după ce au anunțat că așteaptă un copil în ianuarie. Cuplul se cunoaște de aproape 10 ani, dar relația lor a devenit romantică în 2020. Ea a împărtășit o fotografie cu cei doi împreună în New York, purtând un top roz care îi expune burtica. Într-un interviu recent acordat Washington Post, Rihanna a explicat motivul pentru care nu au dezvăluit numele fiului lor.

„Pur și simplu nu am ajuns încă la asta, de fapt. Pur și simplu am trăit”, a spus ea. După ce a născut, Rihanna a fost lăudată pentru că și-a etalat cu mândrie silueta postnatală. Cuplul a fost văzut recent împreună la o ieșire într-un restaurant. Artista a purtat o rochie neagră transparentă fără bretele, care îi dezvăluia lenjeria intimă și a adăugat o geantă din piele care avea un lanț gros de aur.