• Vedeta a confirmat în cele din urmă că sunt soț și soție după ce au fost văzuți purtând inele pe degete.
  • Cântăreața a spus: Nu te voi lăsa niciodată. Nu te voi dezamăgi. Da, sunt căsătorită.
  • Rita Ora a explicat: Am știut că a scoate o muzică inspirată de locul în care mă aflu [în viața mea] – știam că vor veni întrebările”.

Rita Ora a confirmat vestea că este o femeie căsătorită, după ce anul trecut s-a căsătorit cu Taika Waititi. Cântăreața s-a căsătorit în secret cu regizorul Thor: Love and Thunder, iar vedeta a confirmat în cele din urmă că sunt soț și soție după ce au fost văzuți purtând inele pe degete.

Cântăreața a spus: Nu te voi lăsa niciodată. Nu te voi dezamăgi. Da, sunt căsătorită. Sunt oficial în afara pieței, oameni buni. Am ales să păstrez mai multă intimitate și să păstrez mai mult pentru mine.Când au apărut zvonurile, este sau nu este, am vrut să mă joc pe tema asta. Am vrut să fac o nuntă care nu a mers conform planului… asta nu înseamnă că asta s-a întâmplat de fapt, a declarat ea la Heart Breakfast.

Rita a adăugat: A fost perfect. A fost exact, exact cum mi-am dorit. A fost frumos și perfect. Este frumos să păstrez unele lucruri doar pentru mine, uneori, a fost frumos și dulce… Îmi pare rău că nu este atât de interesant. Într-o zi voi da o petrecere mare.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Rita Ora a explicat: Am știut că a scoate o muzică inspirată de locul în care mă aflu [în viața mea] – știam că vor veni întrebările. M-am gândit că aș putea la fel de bine să le pun în muzica mea, așa că este pentru prima dată când muzica vorbește singură. Aceasta explică povestea mea de dragoste care se află pe album.”

Vorbind despre posibilitatea de a lua numele de familie al soțului ei, ea a spus: M-am gândit cu siguranță să îi iau numele de familie, dar am muncit foarte mult pentru acest nume Ora. Nu știu… Nu m-am decis încă.”

Ea a declarat anterior pentru revista Vogue: Ne-am întâlnit în Los Angeles și a fost prin intermediul unor prieteni și a fost uimitor, foarte ocazional și apoi am rămas prieteni timp de patru, cinci ani și a fost un lucru natural. Amândoi eram în Australia și aveam două slujbe diferite și nu cunoșteam prea mulți oameni în Australia, așa că am ieșit împreună și asta a fost tot. Ne-am dus la petrecerea de ziua unui prieten și atunci a fost momentul în care totul s-a legat.”