• Agențiile și organizatorii de concerte anunță evenimente pentru vara viitoare
  • Organizatorii sunt optimiști că până în vară vom avea 60-70% din populație imunizată
  • Au început să apară tot mai multe anunțuri cu evenimente reprogramate pentru 2021

A venit vaccinul și, odată cu el, și speranța că viața va reveni la normal. În teorie, asta înseamnă că avem undă verde și la concerte.

Dacă în 2020 ți-ai găsit alinarea în muzică doar virtual, în 2021 lucrurile ar trebui să revină încet încet la normal, la starea de live. Organizatorii caută metode de a lega biletul de intrare la un test negativ de COVID, sau la certificatul de vaccinat. Deși mai e până acolo, avem deja o serie de spectacole anunțate. Așa că declar deschis sezonul de concerte cu Goran Bregovic, pe 16 aprilie.

În luna iulie te așteaptă la mare, la Constanța, pe plajă, festivalul Neversea, între 8 și 11.
Câteva zile mai târziu ne mutăm lângă Cluj, pe domeniul Castelului Banffy, unde Electric Castle te-au anunțat deja că ți-au pregătit nume grele: Twenty One Pilots, Deftones și Gorillaz, între 14 și 18 iulie.
Luna o încheiem cu mult așteptatul concert Celine Dion de pe Arena Națională, va fi ultimul ei concert din acest turneu, programat pe 25 iulie.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

În august, Untold au anunțat deocamdată doar datele pentru ediția de vara viitoare: 5- 8 august. O săptămână mai târziu avem, sperăm, în sfârșit ediția aniversară, de 10 ani de Summer Well Festival, pe domeniul Știrbey din Buftea. Aici știm că organizatorii încearcă să reconfirme mare parte din lineup-ul programat pentru 2020, i-au reconfirmat deja pe Nothing But Thieves, cei care au scos, cât au stat în izolare, și niște variante simfonice la piesele lor, alături de Orchestra Simfonică București, condusă de Andrei Tudor.

Mai avem concert James Arthur pe 17 august 2021 și, pe final de vară, Hollywood Vampires, supergrupul din care fac parte Alice Cooper, Johnny Depp si Joe Perry (Aerosmith) pe 31 august 2021.

România nu renunţă la distracţie în 2021. Lista concertelor şi festivalurilor confirmate