• „Tot ce pot spune este că îmi pare rău”, spune Ryan Adams într-o scrisoare deschisă, scrie BBC.
  • Cântărețul a fost acuzat de abuz emoţional şi sexual de şapte femei.
  • Femeile au declarat pentru The New York Times că Ryan Adams s-a oferit să le ajute în carieră, dar a cerut în schimb favoruri sexuale.

Cântărețul și compozitorul american Ryan Adams și-a cerut scuze într-o scrisoare deschisă, pentru „maltratarea” celor 7 femei care l-au acuzat de abuz emoțional și sexual.

„Nu există cuvinte care să exprime cât de rău mă simt privind modul în care am maltratat oamenii de-a lungul vieții și carierei mele”, a spus muzicianul în scrisoarea deschisă. „Tot ce pot spune este că îmi pare rău.”, adaugă el.

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Anul trecut, Ryan Adams a fost acuzat de abuz emoţional şi sexual de şapte femei, potrivit unei anchete publicate de The New York Times. Acestea le-au povestit reporterilor că muzicianul s-a oferit să le ajute în carieră, dar a cerut în schimb favoruri sexuale şi în unele momente a fost agresiv verbal şi emoţional cu ele.

Una dintre victime, identificată ca „AVA”, le-a arătat reporterilor mii de conversații cu conținut sexual, pe care le avea cu starul, pe vremea când avea doar 15-16 ani.

În aceeași poveste este inclusă și fosta soție a lui Adams, actriţa şi cântăreaţa Mandy Moore. Ea a declarat de mai multe ori că acesta a abuzat-o emoţional în timpul căsniciei.

Inițial, artistul a scris pe Twitter că ziarul The New York Times a decăzut și a amenințat că îi va da în judecată, însă a șters imediat postarea, după care și-a cerut scuze.