Ryan Reynolds i-a mulțumit soției sale, Blake Lively, și celor trei fete în timp ce a primit premiul Icon la People’s Choice Awards

SANTA MONICA, CALIFORNIA - DECEMBER 06: Ryan Reynolds attends the 2022 People's Choice Awards at Barker Hangar on December 06, 2022 in Santa Monica, California. (Photo by Amy Sussman/Getty Images )

Emoționat, Ryan Reynolds a ținut un discurs sincer despre familia sa în timp ce accepta premiul People’s Icon Award la ediția 2022 a People’s Choice Awards, luni.

Actorul în vârstă de 46 de ani îi are împreună cu soția sa de un deceniu, actrița Blake Lively, pe James, în vârstă de șapte ani, Inez, în vârstă de șase ani, și Betty, în vârstă de trei ani.

Starul din Deadpool a fost prezentat de colegul său de la Free Guy, Lil Rel Howrey, înainte de a urca pe scena de la Barker Hangar pentru a accepta distincția. El a mulțumit în timpul discursului său celor trei familii ale sale – familia sa originală, inclusiv părinților și fraților, familia de la locul de muncă, la compania sa de producție Maximum Effort, și „familia familiei”, soția sa Blake Lively și cei trei copii ai lor, cu încă unul pe drum.

„Vă mulțumesc Blake și celor trei fiice ale mele. Va fi un al patrulea copil foarte curând. Blake și fetele mele, voi sunteți literalmente inima, speranța și fericirea mea. Glumesc că familia mea mă epuizează, dar voi îmi dați mai multă putere decât ar putea merita orice bărba”, a spus Reynolds, în timp ce începea să se înece puțin.

„Singurul lucru când primești un trofeu ca acesta, nu obții unul ca acesta fără mult ajutor de la o mulțime de oameni care nu își pun întotdeauna energia lor în fața camerei de filmat. De-a lungul acestei cariere, sunt literalmente prea mulți oameni pe care să îi menționez, dar nu aș putea greși dacă aș menționa că totul începe cu familia mea și se termină cu familia mea”, a spus el în aplauzele mulțimii.

„Pentru mama mea, pentru cei trei frați ai mei, dintre care unul stă acolo și pentru tatăl meu care ne-a părăsit în urmă cu câțiva ani. Dacă ar putea vedea toate lucrurile care s-au întâmplat, ar fi impresionat, dar ați fi impresionați de cele trei nepoțele ale sale”, a spus Reynolds în aplauzele publicului.

„Oriunde s-ar afla acum, vă promit că probabil nu se uită la People’s Choice Awards. Și-a cultivat majoritatea opiniilor sale prin episoade vechi din Baywatch, așa că probabil că face asta, asta cred eu”, a glumit Reynolds.

Exit mobile version