• Hugh Jackman se va întoarce în rolul lui Wolverine.
  • Actorul australian l-a interpretat anterior pe mutant în nouă filme din franciza X-Men.
  • Jackman a părut să facă aluzie la o revenire a personajului anul trecut, în timp ce seria She-Hulk din acest an a făcut referire la personaj.

Vestea a fost anunțată de prietenul lui Jackman, Ryan Reynolds, care a postat marți pe rețelele de socializare un videoclip cu cei doi. Reynolds a dezvăluit că Jackman își va relua cel mai memorabil rol al său în cel de-al treilea film Deadpool, în care Reynolds interpretează personajul titular. De asemenea, a fost stabilită o dată pentru lansarea filmului: 6 septembrie 2024.

„Hei, toată lumea, suntem extrem de triști că am ratat D23 [expoziția oficială a fan-clubului Disney], dar lucrăm din greu la următorul film Deadpool de foarte mult timp”, spune Reynolds în videoclip.

„A trebuit să-mi caut cu adevărat sufletul pentru acesta. Prima lui apariție în MCU trebuie, evident, să fie specială. Trebuie să rămânem fideli personajului, să găsim o nouă profunzime, motivație, sens. Fiecare Deadpool trebuie să iasă în evidență și să se deosebească. A fost o provocare incredibilă care m-a forțat să mă adâncesc în adâncul sufletului meu. Iar eu… nu am nimic. Da, sunt complet gol aici. Și înspăimântător. Dar am avut o idee”.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?

În acest moment, Jackman se plimbă în spatele lui Reynolds, care stă pe o canapea cu fața la cameră.

„Hei, Hugh, vrei să mai joci Wolverine încă o dată?”, întreabă Reynolds. „Da, sigur, Ryan”, îi răspunde Jackman. Videoclipul se încheie cu melodia „I Will Always Love You” a lui Whitney Houston și cu o etichetă „Coming Hughn”.

Logo-ul lui Deadpool apare apoi pe ecran înainte de a fi tăiat de ghearele lui Wolverine. Actorul australian l-a interpretat anterior pe mutant în nouă filme din franciza X-Men, despre care se presupune că s-a retras din personaj înJackman a părut să facă aluzie la o revenire a personajului anul trecut, în timp ce seria She-Hulk din acest an a făcut, de asemenea, referire la personaj. 2017.