• Teatrele din București vor funcționa la 30% capacitate de luni
  • Teatrul de Comedie a anunțat că nu va deschide încă
  • Teatrul Mic va deschide ușile teatrului din februarie cu o nouă stagiune

Artiștii români așteaptă cu sufletul la gură să urce din nou pe scenă și să audă sunetul aplauzelor din sală. Iar de luni, în sfârșit, vor putea să-și încânte spectatorii cu talentul lor.

Știm că începând de luni ne-am putea întoarce în sălile de spectacol. Cu siguranță, multora dintre noi ne este dor să-i aplaudăm pe actori, dar teatrele vor funcționa la capacitate de doar 30%, ceea ce înseamnă că actorii vor juca mai mult din pasiune. Economic, în mod cert nu vor obține profituri prea mari în următoarea perioadă.

Deja de la începutul anului, actorii fac repetiții și sunt pregătiți și nerăbdători să-și întâlnească publicul. În ceea ce privește măștile de protecție, artiștii repetă cu mască, însă la spectacole, cel mai probabil, vor alege să joace fără mască. Evident, publicul va purta în mod obligatoriu măștile de protecție.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Reprezentanți Teatrului de Comedie din București spun că ei nu vor deschide încă, dar la Teatrul Mic, se fac pregătiri deja din toamna anului trecut, iar din februarie vor deschide ușile teatrului cu o nouă stagiune.