• Acțiunea are loc între 1813 și 1827 și relatează povestea celor 8 copii ai Vicontelui
  • Stilul vestimentar cât și makeup-ul lui Lady Featherington a fost inspirat de actrița Elizabeth Taylor
  • Daphne a purtat 93 de rochii create manual de 6 persoane
  • Regina Charlotte și-a făcut părul după apariția lui Beyonce în filmul Austin Powers

Bridgerton e clar că și-a găsit repede fanii pe toată planeta. Și n-ar trebui să te mire dacă te gândești la atenția cu care a fost pusă la punct producția. Nimic nu e o pură întâmplare. Hai să îți dau câteva exemple.

Coafura și makeup-ul actriței care a interpretat rolul reginei Charlotte au fost inspirate din aparițiile lui Beyonce în diferite show-uri și clipuri. O regină cu totul și cu totul altfel.

Încă un exemplu. Ceva din apariția personajului Lady Featherington ți s-a părut cunoscut? Nu te-ai înșelat. Machiajul ei, coafura, dar și bijuteriile pe care le-a tot purtat au fost alegeri inspirate din stilul actriței Elizabeth Taylor.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII
MESAJUL REGELUI CHARLES
BEYONCE LANSEAZĂ UN NOU ALBUM

Pentru haine, sursa de inspirație a fost ceva mai vastă: anii 20.

Și hai să îți mai spun un secret din culisele serialului. Elouis și Penelope sunt prietene la cataramă în serial. Dar uite un detaliu: actrițele care le interpretează au în viața reală o relație atât de apropiată și de autentică, încât după ce le-a văzut împreună la audiție, scenaristul a știut că rolurile sunt pentru ele.

Costumele sunt una dintre marile realizări ale serialului. Numai actrița care a jucat personajul lui Daphne a îmbrăcat în cele 8 episoade 93 de rochii.

Toate sunt creații originale, realizate de la zero, brodate manual. A fost nevoie ca 6 oameni să muncească luni de zile pentru ele.