• Hadid a dat imediat unfollow lui Gomez pe Instagram după ce a fost dezvăluită știrea despre relația cu fostul ei iubit, iar actrița i-a urmat exemplul.
  • O sursă a vorbit anterior cu People pentru a exprima faptul că supermodelul nu a fost încântată de noua poveste de dragoste a fostului ei iubit de atunci.
  • În videoclip, Gomez și-a aplicat un filtru pe față și a făcut playback pe un fragment sonor al lui Hadid, declarând: Deci, numele meu, numele meu este Bella Hadid.

Selena Gomez și-a exprimat public admirația pentru Bella Hadid printr-o fotografie și un videoclip care au fost distribuite marți pe contul ei de Instagram. Interpreta de hituri în vârstă de 30 de ani a împărtășit un videoclip acum șters, care a fost postat și pe contul ei TikTok, în care a făcut playback pe un clip viral cu vocea modelului în vârstă de 26 de ani.

Cântăreața, care recent i-a criticat pe cei care se rușinează de corpul ei, a distribuit, de asemenea, o fotografie a personalității din industria modei și a adăugat un text grafic în care a descris-o pe figura de pe rețelele de socializare ca fiind girlcrush-ul ei. În videoclip, Gomez și-a aplicat un filtru pe față și a făcut playback pe un fragment sonor al lui Hadid, declarând: Deci, numele meu, numele meu este Bella Hadid.

De asemenea, ea a adăugat la videoclip un text grafic pe care scria Mi-aș dori să fiu la fel de frumoasă ca Bella Hadid. Compozitoarea a continuat să împărtășească un al doilea videoclip în care a declarat cu autoironie: În schimb, asta sunt eu. Mi-am laminat din greșeală prea mult sprâncenele.

Recomandări

EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?
CE MĂNÂNC AZI?
PRINȚUL LOUIS A ÎMPLINIT ȘASE ANI
9/10 ANGAJAȚI SE CRED EXPERȚI IT

De asemenea, interpreta a făcut referire și la soundbite, adăugând că numele meu este Selena Gomez… vezi, nici măcar nu sună sexy. Gomez și Hadid au fost implicate anterior într-o dușmănie de lungă durată în ceea ce privește legăturile lor cu The Weeknd, cu care amândouă s-au întâlnit anterior.

Hadid a dat imediat unfollow lui Gomez pe Instagram după ce a fost dezvăluită știrea despre relația cu fostul ei iubit, iar actrița i-a urmat exemplul. O sursă a vorbit anterior cu People pentru a exprima faptul că supermodelul nu a fost încântată de noua poveste de dragoste a fostului ei iubit de atunci.

Despărțirea dintre Bella și Abel nu a fost dramatică, dar bineînțeles că ea este rănită și supărată că el a trecut atât de repede mai departe cu Selena, au spus aceștia.