• Selena Gomez se simte într-un loc pozitiv în viața ei, experimentând „bucurie și curiozitate”.
  • Muzica ei, în special noul single „Love On”, reflectă această stare de încredere și bucurie.
  • Selena Gomez: „O parte din mine simte că, în sfârșit, mă aflu într-un loc bun cu tot ceea ce există în viața mea”.

Selena Gomez a împărtășit că în sfârșit experimentează „bucurie și curiozitate” în aceste zile.
Vedeta, care a trăit lupte bine documentate cu lupusul, a spus că a ajuns într-un punct din viața ei în care se simte în sfârșit mulțumită, scrie Yahoo!Movies.

„O parte din mine simte că, în sfârșit, mă aflu într-un loc bun cu tot ceea ce există în viața mea”, a declarat cântăreața și actrița pentru Rolling Stone într-un interviu publicat săptămâna aceasta.

Promovându-și noul single, „Love On”, Selena a adăugat că muzica ei se simte ca și cum ar veni „dintr-un loc al încrederii” și evidențiază „bucuria și curiozitatea” pe care le-a simțit.

Recomandări

BLINKEN, AVERTISMENT CĂTRE CHINA
UNDE MERGI ÎN VACANȚA DE PAȘTE?
JOE BIDEN, DECLARAȚIE ȘOCANTĂ
O NUNTĂ CU PERIPEȚII
CÂT MAI JOACĂ NADAL
AI LIBER LA TREN

Deși Selena a lansat îndoieli în ianuarie cu privire la faptul că va continua să facă muzică, ea a explicat acum că vrea să lucreze atât ca actriță, cât și ca autoare de cântece.

„Cred că este firesc ca oamenii să ia pauze, dar cred că pentru mine există un cu totul alt aspect al vieții mele, mândria și bucuria”, a declarat Selena.

„Iubesc filmul. Iubesc televiziunea. Simt doar că nu am făcut multe dintre lucrurile pe care vreau să le fac în acest spațiu. Nu e vorba că e „nu, niciodată”, ci mai degrabă că aș vrea să explorez puțin mai mult acea lume și să am timp să fac asta”.

Citește și