• Selly şi-a serbat ziua de naştere cu manele şi şampanie, într-o petrecere în care nu au fost respectate măsurile de protecţie
  • Poliţia a aflat de petrecere de pe contul de Instagram al vlogger-ului
  • Au fost acordate amenzi cu o valoare totală de 15.000 de lei

Vlogger-ul Selly a petrecut împlinirea celor 20 de ani fără distanţare socială şi cu maneliştii Tzancă Uraganu’ şi Costel Biju, relatează Click. Oamenii legii au aflat de petrecere chiar de pe contul de Instagram al lui Selly şi au împărţit amenzi.

15.000 de lei este valoarea totală a amenzilor date de poliţie. Printre cei amendaţi se numără şi Selly, iar motivul invocat de Poliţia Ilfov este încălcarea normelor de protecţie sanitară, impuse în contextul pandemiei.

“Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că a fost organizat un eveniment privat, la data de 28 februarie a.c., polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului. Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală”, a precizat Poliția Ilfov, într-un comunicat remis presei.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT