• Actrița Selma Blair a dezvăluit că scrierea relatării sale a ajutat-o să se vindece.
  • În vârstă de 49 de ani, actrița a povestit că abuzul de alcool a luat amploare când era mai tânără și și-a amintit că a fost agresată sexual în timpul unei excursii în vacanța de primăvară la universitate, după o zi de beție excesivă.
  • Vedeta din Cruel Intentions s-a ținut departe de lumina reflectoarelor din 2018, când a împărtășit că a fost diagnosticată cu scleroză multiplă.

Selma Blair a dezvăluit că a fost violată „de mai multe ori” de-a lungul anilor, explicând că s-a simțit „rușinată” de trecutul ei. Actrița a povestit despre viața ei sfâșietoare în noua sa carte, „Mean Baby”, în care a vorbit despre luptele sale cu alcoolismul și diagnosticul de scleroză multiplă.

Într-un extras din cartea sa de memorii, Selma Blair a vorbit despre faptul că abuzul de alcool a escaladat când era mai tânără și și-a amintit că a fost agresată sexual în timpul unei excursii în vacanța de primăvară de la universitate, după o zi de beție excesivă.

„Nu știu dacă amândoi m-au violat. Unul dintre ei cu siguranță a făcut-o”, a scris ea în paginile obținute de revista People. „M-am făcut mică și tăcută și am așteptat să se termine. Aș vrea să pot spune că ceea ce mi s-a întâmplat în acea noapte a fost o anomalie, dar nu a fost așa”.

Recomandări

CINE AR CANDIDA PENTRU ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

„Am fost violată, de mai multe ori, pentru că eram prea beată pentru a spune cuvintele Te rog. Oprește-te. Doar că o singură dată a fost violent. Am ieșit din fiecare eveniment liniștită și rușinată”, a spus actrița.

„Faptul că am scris asta m-a oprit din drum”, a spus Selma. „Sentimentul meu de traumă era mai mare decât știam. Nu mi-am dat seama că agresiunea a fost atât de centrală în viața mea. Aveam atât de multă rușine și vină”, a adăugat aceasta.

„Sunt recunoscătoare că m-am simțit suficient de sigură pentru a o pune în pagină. Și apoi pot să lucrez la ea cu un terapeut și cu alte scrieri și să mă eliberez cu adevărat de acea povară a rușinii asupra mea”, a transmis Selma Blair.

Vedeta „Cruel Intentions” s-a ținut departe de lumina reflectoarelor din 2018, când a împărtășit că a fost diagnosticată cu scleroză multiplă. Afecțiunea care durează toată viața afectează nervii din organism și face ca bolnavii să aibă dificultăți în a face lucrurile de zi cu zi – în prezent nu există un tratament, iar simptomele includ oboseală, probleme cu vederea și dificultăți de mers.

Recent, ea a fost supusă unui transplant de celule stem și a urmat un tratament agresiv” de chimioterapie în încercarea de a-și reporni sistemul imunitar și, vorbind înainte de lansarea documentarului său de anul trecut, a confirmat că rezultatele au fost pozitive.