• Netflix investește din ce în ce mai mult în sectorul jocurilor video
  • Sezonul 3 „The Witcher” este confirmat înainte de apariția sezonului 2
  • Ce surprize ne mai pregătesc cei de la Netflix

Zvonurile au fost persistente încă de la anunțarea serialului de către cei de la Netflix. Se pare că „The Witcher” va avea minim 3 sezoane, terțul fiind confirmat în urmă cu puțin timp. Se pare că producția a început și va continua în 2021, relatează PCGamer.

Serialul a avut al doilea sezon confirmat înainte de apariția primului. Iată că este și cazul acum, înainte de apariția sezonului 2, se anunță sezonul 3. Al doilea sezon va fi disponibil pe Netflix în a doua jumătatea a anului următor, deci sezonul 3 este improbabil să apară înainte de vara anului 2022.

Dacă până acum au fost doar zvonuri, un user a accesat baza de date a „Breslei Scriitorilor Americani”, o entitate rezervată pentru scriitorii de seriale și filme la nivel înalt.

Recomandări

POLONIA ARESTEAZĂ UN SUSPECT ÎN CAZUL ATACULUI LUI ZELENSKI
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Unul din motivele pentru care fanii credeau de la început că serialul va avea cel puțin 3 sezoane este că jocul creat de polonezii de la CD Projekt Red cu același nume are tot 3 părți.

Resident Evil va avea un serial dedicat

Netflix a investit foarte mult în ultima vreme în seriale sau filme bazate pe jocuri video, în special după succesul primului sezon din „The Witcher”.

O altă veste bună pentru fanii de jocuri video este că și „Resident Evil” va avea un serial dedicat, asta după ce a dezvoltatorii au anunțat al optulea joc al seriei pentru PlayStation 5.

Jocul mult așteptat al momentului, CyberPunk 2077, promovat chiar de Keanu Reeves, care va fi și un personaj în joc va primi și el o serie animatș numitș „Edgerunners”.

Ryan Reynolds, cunoscut de mulți ca Deadpool, este și el în discuții avansate cu cei de la Netflix pentru a juca rolul principal într-un film „Dragon’s Lair”, alt potențial film bazat pe un joc video.