„Shang-Chi”, al doilea cel mai bun box-office din pandemie. Cine e românul care joacă în pelicula Marvel

Sursa Foto: Hepta
  • La nivel internaţional, „Shang-Chi” a înregistrat vânzări de bilete de 56,2 milioane de dolari.
  • „Shang-Chi” este primul film Marvel prezentat doar în cinematografe de când a început pandemia.
  • Multe studiouri au urmat un plan similar de lansare.

Filmul „Shang-Chi și legenda celor zece inele”, realizat de Disney și Marvel Studios, a avut în acest weekend venituri de 71,4 milioane de dolari, a doua cea mai mare încasare a unui film lansat în timpul pandemiei, relatează CNN.

„Black Widow” deține în prezent titlul pentru cele mai mari încasări din weekend-ul de lansare din SUA din pandemie, cu 80 de milioane de dolari.

La nivel internațional, „Shang-Chi” a înregistrat vânzări de bilete de 56,2 milioane de dolari, aducând totalul global estimat pentru vineri, sâmbătă şi duminică la 127,6 milioane de dolari. Filmul nu a fost încă aprobat pentru lansare în China.

„Shang-Chi” este primul film Marvel prezentat doar în cinematografe de când a început pandemia. „Black Widow”, care a fost lansat în iulie, a debutat în cinematografe dar și în serviciul Disney Plus.

Multe studiouri au urmat un plan similar de lansare pe tot parcursul pandemiei, optând pentru a face filmele disponibile în cinematografe și pe serviciile de streaming.

Un român într-un rol principal

Florin Munteanu, este unul dintre actorii principali din ”Shang-Chi”. Acesta joacă în rolul lui Razor Fist, unul dintre ”băieții răi”. Munteanu a mai jucat în trecut în roluri negative, precum în Creed 2.

Florin este și un fost boxer din orașul Târgu Mureș, care s-a stabilit în Germania, ca mai apoi să ajungă la Hollywood. Actorul ar fi al doilea român care joacă un rol important din MCU după Sebastian Stan.