• La nivel internaţional, „Shang-Chi” a înregistrat vânzări de bilete de 56,2 milioane de dolari.
  • „Shang-Chi” este primul film Marvel prezentat doar în cinematografe de când a început pandemia.
  • Multe studiouri au urmat un plan similar de lansare.

Filmul „Shang-Chi și legenda celor zece inele”, realizat de Disney și Marvel Studios, a avut în acest weekend venituri de 71,4 milioane de dolari, a doua cea mai mare încasare a unui film lansat în timpul pandemiei, relatează CNN.

„Black Widow” deține în prezent titlul pentru cele mai mari încasări din weekend-ul de lansare din SUA din pandemie, cu 80 de milioane de dolari.

La nivel internațional, „Shang-Chi” a înregistrat vânzări de bilete de 56,2 milioane de dolari, aducând totalul global estimat pentru vineri, sâmbătă şi duminică la 127,6 milioane de dolari. Filmul nu a fost încă aprobat pentru lansare în China.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

„Shang-Chi” este primul film Marvel prezentat doar în cinematografe de când a început pandemia. „Black Widow”, care a fost lansat în iulie, a debutat în cinematografe dar și în serviciul Disney Plus.

Multe studiouri au urmat un plan similar de lansare pe tot parcursul pandemiei, optând pentru a face filmele disponibile în cinematografe și pe serviciile de streaming.

Un român într-un rol principal

Florin Munteanu, este unul dintre actorii principali din ”Shang-Chi”. Acesta joacă în rolul lui Razor Fist, unul dintre ”băieții răi”. Munteanu a mai jucat în trecut în roluri negative, precum în Creed 2.

Florin este și un fost boxer din orașul Târgu Mureș, care s-a stabilit în Germania, ca mai apoi să ajungă la Hollywood. Actorul ar fi al doilea român care joacă un rol important din MCU după Sebastian Stan.