Sharon Stone și-a mărit sânii fără a dori acest lucru. Detalii intime din viața actriței sunt povestite în noua sa carte

  • Cartea „The beauty of living twice” a fost lansată ieri și deja a creat o isterie
  • Ea povestește cum a avut parte de o operație de mărire de sâni, fără a-și fi dorit acest lucru
  • De asemenea, ea vorbește și despre celebra secvență din filmul „Basic Instinct”

Sharon Stone a suferit o mărire de sâni fără să fi vrut acest lucru în prealabil. Celebra actriță vorbește despre acest lucru în cartea sa autobiografică.

În 2001, a optat pentru o operație de reconstrucție a sânilor, în urma unor intervenții pentru înlăturarea unor tumori beningne. Chirurgul i-a spus atunci că a crezut că acest lucru ar fi o imbunătățire.

Sharon Stone a vorbit și despre momentul când a fost păcălită de regizorul filmului „Basic Instinct” să renunțe la lenjeria intimă pentru celebra scenă a interogatoriului din filmul de la începutul anilor `90.

Cartea „The beauty of living twice” a fost lansată ieri și deja a creat o isterie. Într-una dintre cele mai recente postări de pe contul ei de Instagram, actrița a mulțumit cititorilor pentru feedback-ul pozitiv.

Salutare! Vreau doar să spun „mulțumesc” tuturor. Nu am anticipat ca treaba asta cu cartea va primi un răspuns atât de mare”, a spus actrița.