• Cântărețul „Senorita” a spus că va trebui să reprogrameze datele turneului, cel puțin cele până la Uncasville, Connecticut, pe 29 iulie, deoarece a ajuns la un „punct de cotitură”.
  • El a adăugat că a decis să își ia o perioadă de timp pentru „a se vindeca și a avea grijă de mine și de sănătatea mea mintală în primul rând”, după ce a vorbit cu echipa sa și cu profesioniștii din domeniul sănătății.
  • Turneul „Wonder” al lui Mendes a început în Portland, Oregon, pe 27 iunie și ar urma să continue până în octombrie în SUA și apoi, la nivel mondial, până vara viitoare.

Shawn Mendes a anunțat vineri seară că a decis să își amâne turneul mondial, invocând ca motiv „sănătatea sa mintală”, potrivit Fox News.

Cântărețul „Senorita” a spus că va trebui să reprogrameze datele turneului, cel puțin cele până la Uncasville, Connecticut, pe 29 iulie, deoarece a ajuns la un „punct de cotitură”.

„Mi se rupe inima” să amân spectacolele, a spus el într-o postare pe rețelele sale de socializare, dar „sunt în turneu de când aveam 15 ani și, ca să fiu sincer, a fost întotdeauna dificil să fiu pe drumuri departe de prieteni și familie”.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

El a spus că, după câțiva ani de absență, a simțit că este pregătit să se întoarcă în turnee, dar și-a dat seama, recent, că decizia a fost „prematură și, din păcate, taxa de drum și presiunea m-au ajuns din urmă și am ajuns la un punct de cotitură”.

El a adăugat că a decis să își ia o perioadă de timp pentru „a se vindeca și a avea grijă de mine și de sănătatea mea mintală în primul rând”, după ce a vorbit cu echipa sa și cu profesioniștii din domeniul sănătății.

Fanii au lăsat mesaje de susținere

Mii de fani au lăsat mesaje de susținere în comentarii, inclusiv cântărețul piesei „Honey, I’m Good”, Andy Grammer, care a scris pe Instagram: „Te iubesc, omule. Sunt mândru de tine, pentru că faci ceea ce trebuie”.

La rândul său, Grammer a recunoscut recent, într-un interviu, că sănătatea sa mintală a avut de suferit în timpul pandemiei de coronavirus.

„M-am prăbușit foarte tare și am intrat în terapie, iar asta m-a adus pe calea cea bună”, a declarat el pentru Cincinnati Enquirer, citat de Fox News. „Nu eram super pozitiv. Am cedat destul de tare”.

Mendes, în vârstă de 23 de ani, a mai fost sincer în legătură cu stările sale, spunându-le fanilor pe Twitter, în aprilie, că atunci când „se simte deprimat” și este îngrijorat de ceea ce ar putea crede lumea despre el, „ori mă dau în spectacol, ori mă ascund”.

„Adevărul este că, chiar și cu atât de mult succes, încă mi-e greu să simt că nu dau greș”, dar și-a asigurat fanii că este „bine” și că speră doar ca gândurile sale să „rezoneze” cu unii oameni.

De sărbătorile de anul trecut, la sfârșitul lunii decembrie, cântărețul a postat un videoclip pentru fani pe Instagram-ul său, spunând că are „momente dificile cu social media în acest moment”, dar le-a mulțumit ascultătorilor, pentru că s-au conectat cu noul său cântec „It’ll be Okay”, care a apărut după ce s-a despărțit de Camila Cabello.

„Mă simt atât de mândru de acest cântec și sunt atât de recunoscător că voi vă conectați cu el și mă simt atât de recunoscător că oamenii sunt vulnerabili cu el și că se distrează.”, a adăugat cântărețul.

Turneul „Wonder” al lui Mendes a început în Portland, Oregon, pe 27 iunie și ar urma să continue până în octombrie în SUA și apoi, la nivel mondial, până vara viitoare.